Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Menora píše:
Nebyl. Zoe se prostě v češtině vyslovuje Zoe, v angličtině „Zoui“.
Vyslovovat jméno Zoe „Zoe“ a né „Zoui“? Nejde mi to přes pusu ![]()
@Těhulka95 píše:
Tak to už by byl fakt de**l![]()
Proč?
Protože umí česky, když tady žije? ![]()
@Menora Jo, jo..
u nás je ještě nedávno prodávali, ale už to nebylo ono.. ![]()
@Menora píše:
Nebyl. Zoe se prostě v češtině vyslovuje Zoe, v angličtině „Zoui“.
Mě by také nenapadlo vyslovit jméno Zoe jako Zoui…
@Těhulka95 píše:
Vyslovovat jméno Zoe „Zoe“ a né „Zoui“? Nejde mi to přes pusu
Jenomže je to tak. V ČR je to prostě Zoe. Jako v Rusku třeba Zoya a ne „Zouí“.
@Hr4sek22 píše:
@Lenka512 Jasně, ale pak si jen tak zadá do vyhledavače jména svých dětí a uvidí o nich diskuzi na emiminuPříjmení měli Záhlodek
Hahá, taky dobrý
já jsem se měla jmenovat Alexandr Vyjídáček, naštěstí jsem holka a rodiče měli rozum a vzali si matčino příjmení ![]()
@Těhulka95 píše:
Doslova Teddy znamená plyšovýsladkéé
![]()
Na miminko možná sladký. Ale zkus si Teddyho představit jako opupínkovanýho puberťáka s mastnými vlasy. Nebo jako padesátníka se zvětšující se pleší a pivním mozolem… to už bude všelijaký jen ne sladký. Možná (tragi)komícký, řekla bych…
@Menora píše:
Taky se Ti vždy vybaví žvýkačky? Asociace, které se už nikdy nezbavím
Mě pendrek ![]()
@Těhulka95 píše:
Ahoj holky, našla by se mezi váma některá, která je těhotná a čeká chlapečka, nebo která chlapečka porodila a zásadně mu nechtěla dát české jméno? Tak VÁS prosím, aby jste mi tu napsaly typy na cizí jména pro chlapečkauž jsem v koncích a nemůžu přijít na cizí jméno, které by se líbilo i příeli
Já čekám holčičku, ale když jsem ještě nevěděla, co to bude tak z cizích jmen se mi líbí Sebastian (ale to už je v ČR běžné, je to vlastně mezinárodní), taky se mi moc líbí Christian a Christoph/er, Oliver nebo Noah. ![]()
Zakladatelko a můžu se zeptat kolik ti je let, jen pro zajímavost?? ![]()
@Zenyatta píše:
Na miminko možná sladký. Ale zkus si Teddyho představit jako opupínkovanýho puberťáka s mastnými vlasy. Nebo jako padesátníka se zvětšující se pleší a pivním mozolem… to už bude všelijaký jen ne sladký. Možná (tragi)komícký, řekla bych…
Ten padesátník mi dluží kalhotky!!!
![]()
@Zenyatta