Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezke rano vsem,
jdu si pro radu. Kdyby jste mohli svemu diteti dat cizi jmeno, jake by to bylo?
Zijeme v zahranici, prijmeni Marshall. Chci jmeno, aby bylo lehke pro ceskou rodinu a aby melo ruzne tvary…
uz mame doma holcicku - Jessica ( jess, jessie, jessinka, babicka ji rika jessicku) a chlapecka - Thomas ( tom, tommie, tomasek). Ted cekame prekvapeni.
Divala jsem se na ruzne seznamy jmen a tam je to porad dokola - Olivia, Amelia, Emma a Sophie a pro kluka Harry, Oliver, George, Joshua…
Tak jsem si rekla, ze se zeptam lidu
treba je nejake jmeno, ktere mi proklouzlo. Mam nejake favority, ale porad citim, ze to nejak neni ono ![]()
Mne se libi Annie, nebo treba Anne-Marry, Lucas, Marco, Marc, Lilly, Rose… ![]()
Louisa, Anna, Nicola, Michael/a, Renee, Adam, Benjamin…
Edit: jeste me napadl Erik / Erika
Příspěvek upraven 05.10.14 v 10:40
Holcicka: Rose, mne se libi i spojeni Rose+Mary=Rosemary
(pro babicky Rose) katherine (kath), juliette (julie). K prijmeni se mi libi Juliette;) i je to hezkr k sestr jmenu.
Kluk: Adrian (ale to se lisi vyslovnosti v cr), Dean, Nigel, Ryan… K prijmeni..hmm… ![]()
Sebastian, Maxmilian, Abigail, Miriam, Daniel, Samuel, Lucas, Madeline, Medison, Melanie, Ellen, Lorelei, Rosalina, Rosemary, Zachary, William.
Je jich strašná spousta, co by se mě osobně líbila, takže chápu, že si nemůžeš vybrat. Zkus hledat tady: http://www.babynames.com/Names/Popular/, jmen je velké množství ![]()
Docela se mi líbí Sebastian Marshall, Abigail Marshall, Ellen Marshall, Daniel Marshall, Rosemary Marshall. Pak dej vědět, co sis vybrala ![]()
Příspěvek upraven 05.10.14 v 10:43
Joshua, Noah
Pro holčičku se i hrozně moc líbí Josephine - Joey.
Ja by som hlasovala za nieco, co sa vyslovuje/pise rovnako po cesky. Ema, Emilia, Anna, Viktoria, Maria, pre chlapca Erik, Robert, Peter, Patrik…
Tiez zalezi kde zijete. Sestrina svokra hlasuje za Giada, Giulia, Fiorello…
@Bábi Zlopočasná píše:
Tiez zalezi kde zijete. Sestrina svokra hlasuje za Giada, Giulia, Fiorello…
Tak to je moc cizí i na mě ![]()
@Bábi Zlopočasná mas hezkou profilovku
Mne se libi Walt, ale to je do Cech takovy nepouzitelny, mozna babicky by mely problem.
Pro holku Valentina. Tu muzes upravit jak chces.