Jaké datum napsat do výpovědi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Napsala bych 6.6., protože to další jsou jen dodatky a je to jasné v tom textu „smlouva že dne…“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu. Chci podat vypoved a zasekla jsem se u odstavce „pracuji na pozici xxxx na zaklade smlouvy ze dne…“. Situace se ma takto: 6.6.2018 jsem podepsala smlouvu s nastupem od 18.6.2018. Smlouva trvala do 30.6.2018. 24.4.2019 jsem podepsala dodatek smlouvy s prodlouzenim od 1.7.2019 do 30.6.2022. Mne prijde logicke, ze bych tam mela napsat datum 6.6.2018, kdy podle me vznikla smlouva, moje kamaradka tvrdi, ze tam patri datum 18.6.2018 kdy jsem nastoupila a muj muz si mysli, ze tam patri datum dodatku o prodlouzeni smlouvy. No a ja si ted diky nim vubec nejsem jista, kdo z nas tedy ma pravdu. Predem dekuji za odpoved.
Hele, teďka koukám, původní sml.byla fakt jen do 30.6.2018
neupsala jsi se?? Nebyla spíš do 30.6.2019? ![]()
Správně a nenapadnutelně… na základě smlouvy ze dne 6.6.2018, která byla následně prodloužena dodatkem za dne 24.4.2019…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moucharda píše:
Datum podpisu 6. 6. 2018. Psát to tam ale vůbec nemusíš.
Nemusim? Ve vsech vzorech na internetu to bylo a zaroven jsen se docetla, ze by melo byt u vypovedi identifikovano o jakou smlouvu se jedna, tedy datum smlouvy ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemusim? Ve vsech vzorech na internetu to bylo a zaroven jsen se docetla, ze by melo byt u vypovedi identifikovano o jakou smlouvu se jedna, tedy datum smlouvy
Vycházím z předpokladu, že máš uzavřenou jednu pracovní smlouvu u téhož zaměstnavatele, pak skutečně nemusí, důležitá je identifikace účastníků, tj. Tebe a zaměstnavatele a strohé oznámení o podání výpovědi, nic dalšího. Vzory na internetu jsou mor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosim o radu. Chci podat vypoved a zasekla jsem se u odstavce „pracuji na pozici xxxx na zaklade smlouvy ze dne…“. Situace se ma takto: 6.6.2018 jsem podepsala smlouvu s nastupem od 18.6.2018. Smlouva trvala do 30.6.2018. 24.4.2019 jsem podepsala dodatek smlouvy s prodlouzenim od 1.7.2019 do 30.6.2022. Mne prijde logicke, ze bych tam mela napsat datum 6.6.2018, kdy podle me vznikla smlouva, moje kamaradka tvrdi, ze tam patri datum 18.6.2018 kdy jsem nastoupila a muj muz si mysli, ze tam patri datum dodatku o prodlouzeni smlouvy. No a ja si ted diky nim vubec nejsem jista, kdo z nas tedy ma pravdu. Predem dekuji za odpoved.