Jaké děláte kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rejžička píše:
A od jakého věku je děláš dětem?
no Veru je dostávala někdy po tom půl roce cca od 8. měsíce, kdy jsem je objevila,a le už nevím přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marki77 píše:
Ono žádná značka není nej.Bratránek vychvaloval zn.Hipp že je nej nej a pár dní na to jsem viděla testy a zrovna tahle značka nic moc.
Nejde o značku, ale o složení, já tedy příkrmy nekupuju, z přesnídávek když už tak právě hipp nebo hello a složení hamé
fuj, fuj.. Koukala jsem na složení příkrmu od hipp a tam je složení perfektní. Od hamé to tak není bohužel… Ale zase já vařím a někdo je proti tomu, já jen doporučuju číst si etikety hlavně u hamé, protože sůl a pepř od 4 měsíců, no nevím, nepřijde mi to jako pravé ořechové. Ale toť můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsme 0,prd pepře v jedný skleničce od 10.měsíce.Ono ani vařený doma není to nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám od 7M domácí jáhlovou s dom. ovocem, občas ovesnou, teď jsem zkoušela i polentu. Rýže nám moc nejede a stejně myslím, že nemá skoro žádnou hodnotu. Ještě mám koupenou pohanku a chci vyzkoušet. Jinak vše vařím jen ve vodě (jáhly spařím předem), přidám ovoce a pomačkám vidličkou, nesladím, nepřidávám UM, malé to chutná tak jak to je. Instantní nedělám, skoro ve všech je cukr a ovoce bůhví odkud a jaké, nevěřím tomu, raději dělám vlastní a vím, co do toho dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monika32, nedalo mi to a v krámě jsem koukla na složení příkrmů.Koukala jsme na dvě značky.V obou bylo stejné složení a v obou pepř.Koukala jsem na Hamé a Hipp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit