Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Poradte jake delate večeře? Snažim se šetřit nebo spiš vijit s malo penezi.Co udelam k obedu vetšinou i večeřime, ale když udelam omačku, tak chci aby zbyla i na druhy den a ješte trochu schovat do mrazaku.Tak jake levne večeře? Jsme 4 ja manžel dcera 9let a druha dcera 2roky.
Určitě nejíme k večeři oběd, to je velmi drahé. Oběd je obvykle nejdražší jídlo dne.
U nás si každý vezme, na co má chuť, ale jen v množství přiměřeném opravdové potřebě.
U nás se to docela fláká poslední dobou, takže obvykle večeře ve stylu, chleba, rohlík s máslem, paštikou, pomazánkou, sýrem a nějaký kus zeleniny nebo salámu. Párky, pečené brambory se sýrem nebo jen tak s kefírem(ten samo k pití), krupička, ovesná kaše, různé koláčky, když upeču, tak buchtu. Víceméně samý rychlovky.
Mám doma kuchařku „Co bude dnes k večeři“ od nakladatelství DONA. Jsou tam perfektní recepty, opravdu levné. Pokud chceš, pošlu něco v SZ.
Jinak u nás taky většinou rychlovky nebo co si kdo najde v lednici
Příspěvek upraven 31.01.13 v 10:27
My teď hodně děláme tousty. Včera jsme měli bramboracky manžel, dcerka a já krupici. Někdy máme jenom chleba s pomazankou. A tak pořád dokola ![]()
U nás se dělají většinou studené večeře nebo rychlovky. Oběd máme s polévkou, teplý, manžel obědvá v práci a teplé večeře už nevyžaduje, takže většinou obložený talíř, pečivo se sýrem, šunkou, pomazánky… k tomu zelenina nebo třeba míchaná vajíčka, volské oko, bramboráky nebo omelety, párky, palačinky, hodně máme rádi tousty. Syn jí buď to co my, pokud je to pro něj nevhodné (třeba ty bramboráky nebo volské oko…) tak večeřívá krupici.
Tak ještě ti zkusím poradit, máme to to samé, buď si každý vezme co chce, nebo párky, těstoviny s vajíčkem, knedlík ve vajíčku (buď plátky a pak na to cibule, kečup// nebo na kostičky).. je to žravé, rychlé, levné:) (popřípadě palačinky, ale to je u nás vždycky z litru mléka)
JO? Tak když budeš tak hodna tak pošly, dekuju! A co toje SZ? Jsem pako ![]()
Ta starši je takova mlsna! Neji pomazanky ani krupici, ale ona se to nauči
.Ale ma rada aspon pomazanku budapešt.
@Johankac píše:
JO? Tak když budeš tak hodna tak pošly, dekuju! A co toje SZ? Jsem pako
soukromá zpráva ![]()
Mě by ani nenapadlo dělat teplou večeři. Máme teplý dvouchodový oběd a to stačí.
K večeři většinou rohlík/chleba s něčím a zeleninu. Když je chuť tak nudle s mákem nebo třeba krupičku.
My máme taky většinou pečivo se sýrem, salámem, toasty, polívku nebo to co bylo k obědu. A dcera má krupicovou kaši.
Du ted uvařit zemlbabau, už jsme ji nemel ani nepamatuju.Pak jsem juknu ![]()