Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Seizdra po pravdě by si člověk pak musel to krmivo vyrábět doma sám, aby ten pes dostal něco opravdu kvalitního… jedna věc je, co napíšou na obal a druhá věc, co doopravdy dají do těch granulí ![]()
@Rachael píše:
@Seizdra po pravdě by si člověk pak musel to krmivo vyrábět doma sám, aby ten pes dostal něco opravdu kvalitního… jedna věc je, co napíšou na obal a druhá věc, co doopravdy dají do těch granulí
No tak pak leda krmit syrovým masem, to víš co pes jí. Co se týče toho, že něco je realita a něco jinýho co napíšou. Mám takovou obavu, že krmivo pro psy je daleko víc kontrolovaná než nějaká mňamka pro lidi.
Právě že na reklamu nedám vůbec a obal také ne. tu K9 jsem dávala na doporučení majitelů jorkšírů ale vůbec nevyhovovalo. To brit care není špatné ale nemyslím si, že by bylo úplně nejlepší. chutná mu brit care konzerva masová-na tu jsem slyšela samou chválu tak tu občas dostane, ale ty granule…běh na dlouhou trať…Určitě vyzkouším ty applaws ale raději bych zkusila prvně vzorek někde-přeci jen nejsou nejlevnější.
@Seizdra Tak s tím souhlasím, že krmivo pro zvířata je hlídanější… Pochybuji, že by si do hovězí konzervy dovolili dát jen jedno jediné deko koňského masa a nenapsat to na obal… ale i tak s tím složením je to ošemetné…
Já osobně jsem opravdu byla spokojená s tou eukanubou. Malej jí dostával tu mističku na den a k tomu měl tedy více „čistého“ masa, nejčastěji vařeného…
a tedy je to milovník i paprik a kukuřičných lupínků
.
Co třeba můžu říci o mém druhém pejskovi, tak ta nadevše miluje zeleninu - jakoukoliv, rohlíky a pak teprve si vezme nějaké to maso
. Granulí si nevšimne skoro vůbec, ať jsme vyzkoušeli cokoliv, tak to moc nechce, ale uspěla taky ta eukanuba namíchaná ještě s nějakým balíčkem od veterináře. Ale to dostává vždycky několik kousků za odměnu (za den to asi dá tu menší mističku, neboť odměňujeme každou chvíli - a to ona ty granule opravdu sní. Jinak ne…) Co je tohle za vegetariánského psa, to jsem ještě nepochopila ![]()
@rasataka V dobrém zverexu prodávají většinu druhů granulí na váhu
.
@rasataka píše:
Právě že na reklamu nedám vůbec a obal také ne. tu K9 jsem dávala na doporučení majitelů jorkšírů ale vůbec nevyhovovalo. To brit care není špatné ale nemyslím si, že by bylo úplně nejlepší. chutná mu brit care konzerva masová-na tu jsem slyšela samou chválu tak tu občas dostane, ale ty granule…běh na dlouhou trať…Určitě vyzkouším ty applaws ale raději bych zkusila prvně vzorek někde-přeci jen nejsou nejlevnější.
2 kila 380
hele jestli chceš, tak ti hrst můžu poslat ![]()
@Rachael Teď jsem na jeden zverimex-nově otevřený, narazila a koukala, že tam mají i ty granule na váhu ale zatím jich mají málo, ještě dovezou prý nějaké ![]()
@Seizdra Já neříkám že jsou úplně drahé ale přeci jen, už jsme dávali takto granule pryč, protože to nechtěl. Já zkusím v pondělí zajít do toho nového zverimexu jestli je nebudou mít-říkala mi paní, že se dá i přímo na objednání jen pro mě nějaké sehnat-přeci jen spousta lidí kouká na cenu a tak neobjednávají ve velkém ty dražší
@Rachael píše:
@rasataka V dobrém zverexu prodávají většinu druhů granulí na váhu.
Tady bych se trochu bála jak dlouho to je otevřený. Přece jen ty granule nejsou skoro známý. Jinak té naší taky nezachutnaly hned. Ona si jde vždycky uzobnout, ale ona žere všechno ostatní líp jak kterýkoli granule, no. Hlavne ovoce jako jahody, banány, pak maso a samozřejmě by chtěla cokoli co máme my ![]()
@rasataka píše:
@Seizdra Já neříkám že jsou úplně drahé ale přeci jen, už jsme dávali takto granule pryč, protože to nechtěl. Já zkusím v pondělí zajít do toho nového zverimexu jestli je nebudou mít-říkala mi paní, že se dá i přímo na objednání jen pro mě nějaké sehnat-přeci jen spousta lidí kouká na cenu a tak neobjednávají ve velkém ty dražší
No nic levnýho to ale taky není. Tak kdyby neměli, tak mi napiš, já ti ráda pošlu. My teď vzali po zkoušce 2kg pytle ten velkej, mám ho rozdělenej na několik části, aby nevyčuchly, přece jen jich moc nesežere
Mám 2 yorky a krmím Taste of the Wild nebo Acana- bezobilná řada. Pesani jsou spokojení ![]()
@Seizdra Tak to moc děkuju-určitě bych zaplatila alespoň poštovné, to není problém, jen přeci jen nevím co bych dělala, kdyby to nechtěl a mít tady celý balík. Ten náš baští jinak snad všechno-papriky také miluje
ale na ty granule je vybíravej, a když mu chutnají tak zas nevyhovují kvalitově.
@Seizdra Já jsem si jednou tak chystala svačinu, ale nevěděla jsem, na co přesně budu mít chuť… tak jsem si na stůl donesla jogurt, marmeládu, máslo, sýr (taveňák i tvrdý), šunku, anglickou… a nějaké to pečivo a zeleninu. Ona kolem mě začala nadšeně běhat a furt něco loudila. Ukrojila jsem kousek tvrdého sýru, nechtěla. Kousek šunky, nechtěla. Anglickou, nechtěla… Takhle jsem vyzkoušela snad všechno, až mě nakonec napadlo: ona chce ten rohlík! Ulomila jsem kus rohlíku, ona po něm hladově skočila a s velkou radostí pádila do boudičky rychle to sežvejkat ![]()
@rasataka píše:
@Seizdra Tak to moc děkuju-určitě bych zaplatila alespoň poštovné, to není problém, jen přeci jen nevím co bych dělala, kdyby to nechtěl a mít tady celý balík. Ten náš baští jinak snad všechno-papriky také milujeale na ty granule je vybíravej, a když mu chutnají tak zas nevyhovují kvalitově.
Jasně, ono to psům chutná, naše taky royal milovala
samá sůl a další odrovnáky pro psí těla
navíc to i krásně voní. Já když mi nechce jíst, tak ji to trochu poleju rybím olejem, a jak ji čvachtá
ale ona je taková trubka, že z misky ne, ale když si vezmu do ruky a dávám povely a za odměnu tu stejnou granuli jak má v misce, tak to jo ![]()
@Seizdra Jorkšírovi jsme zase museli dávat granule buď na jeho „žrací dečku“, nebo na prkénko
. Co mám tu chlupatou nahulku, tak ta zase nechce z misky ani třeba maso. Jako štěněti jsem jí tehdy dala takového toho usínáčka a jakmile vidí, že si nesu oběd, tak ona si najde tu svoji kačku a musím jí to dávat na to
. Ona si jinak nevezme nic ani z talíře, že by „umývala“ talíře, tak jak to dělá ráda většina pejsků
. Jakmile jídlo nemá na té kačence, tak to moc nechce… ![]()