Granule pro starého psa

746
9.3.14 04:33

Jaké granule pro starého psa

Ahoj. Mám 11 letou pitbulteriérku. Kupuji pro ní granule Chicopee Senior, ale poslední dobou dost prdí a hlavně je dost hubená, tak bych pro ní chtěla něco lepšího. Poradíte dobré granule pro starého psa, ale zase aby mě to úplně finančně nezruinovalo, jsem na RD… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
9.3.14 08:14

@Monika24 jestli hubne, i když žere, tak je někdy dobré nechat psa zkontrolovat u veterináře. Hubnutí hlavně přes hřbet bývá někdy spojeno s onemocnním ledvim, popř. jestli hubne celá, může mít i horší játra..a pak podle situace bych volila granule, třeba by potřebovala nějakou spec. dietu. Jinak z běžných značek jsou kvalitní Artemis, Taste of the Wild, Orijen, FrommFamily a pár dalších. O třídu levnější a stále dobré jsou třeba Acana, BritCare. Ve výsledku bude hlavní, co jí sedne a je někdy potřeba zkusit více značek (ale u seniora bych byla s přestupy na nové krmivo opatrná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
9.3.14 08:45

Souhlas, zajděte na krev, aby nebyl problém jinde, jinak už zmíněné granule jsou určitě super mezi ty levnější a pořád dobrý bych zařadila hlavně Taste of the wild a taky Essential, ty dávám teď já a spokojenost, pro seniory mají myslím taky… halvně ale pozor na přechod, čím starší pes tím pomaleji a opatrněji přecházet na nové granule :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2435
9.3.14 11:05

Osobně. bych přešla na. syrové maso. Je jednoduseji stravitelné. Určitě lepší nez granule. Finančně je to take úplně někde jinde, levnější nez drahé granule. Určitě bych ji nechala zkontrolovat u veterinare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
9.3.14 11:41

@Granda souhlas, maso je nej :)

• Citovat
  • Upravit
1998
9.3.14 11:45

Mame 8-mi letou pitbullku a taky zacala mit potize se zazovanim. Uplne jsem vysadila granule. Kupuju 10kg zvirecich testovin za 110 kc a micham maso a zeleninu,..mesicne me to nevyjde vic jak na 500,mnohem levnejsi nez granule a cubina mnohem lip prospiva, ale ona je pekne stavena, nehubla nam, jen se stridala sracule se zacpou..Pri takovym hubnuti bych nechala vysterit krev a stolici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.3.14 20:03
@Mauzik2 píše:
Mame 8-mi letou pitbullku a taky zacala mit potize se zazovanim. Uplne jsem vysadila granule. Kupuju 10kg zvirecich testovin za 110 kc a micham maso a zeleninu,..mesicne me to nevyjde vic jak na 500,mnohem levnejsi nez granule a cubina mnohem lip prospiva, ale ona je pekne stavena, nehubla nam, jen se stridala sracule se zacpou..Pri takovym hubnuti bych nechala vysterit krev a stolici..

Doporučuji místo těstovin aspoň rýži nebo ovesne vlocky.
Je to o dost lepší než testoviny, pokud chcete bezpodmínečně dávat přílohy. Pro psa nejsou uplne ideální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný