Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji poradit jak velkou psí toaletu koupit pro malého knírače - fenečku
zda rozměr 49×41 cm nebo tu větší 65×55 cm.
děkuji Vám všem ta Vaše rady a názory
Lucie
No tak to určitě tu větší. Se na tom bude točit a stejně to půjde vedle ![]()
Moje rada a názor je, že pes není kočka a tím pádem jako WC má sloužit tráva před barákem nebo na zahradě.
A když už z ní chceš dělat kočku, tak tu větší.
@Krkael píše:
Moje rada a názor je, že pes není kočka a tím pádem jako WC má sloužit tráva před barákem nebo na zahradě.A když už z ní chceš dělat kočku, tak tu větší.
S tímhle musím souhlasit.
@Krkael píše:
Moje rada a názor je, že pes není kočka a tím pádem jako WC má sloužit tráva před barákem nebo na zahradě.A když už z ní chceš dělat kočku, tak tu větší.
Ty jo, já měla knírače a nikdy mě psí záchod nenapadl…Pes má být co nejvíce venku…
Pokud na něj nebude naučena od mala těžko si bude zvykat. Naše jorkšírka měla doma podložku asi do 8.měs. (používala ji asi do 5.měs. jako „pojistku“, kolem toho 8.měs. jsme ji zrušili a dnes, kdy má něco přes dva roky by nevěděla, co tam dělat.
@Krkael píše:
Asi tak. ![]()
@Krkael píše:
Přesně
Já ani netušila, že psi mají záchodky
Ten můj by radši praskl, než by vykonal potřebu doma ![]()
@Mysicka31 píše:
A proč ji rovnou nenaučit na normální záchod?![]()
![]()
A hlavně si utřít pipinu a spláchnout
![]()