Jaké granule pro štěňátko Labradora, kde koupit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
13.2.13 12:47

Ahoj, diskuzi sem nepročítala, takže píši jen to co si myslím já :)
mám teď doma 10 týdenní štěně bel. ovčáka malinoisod chovatele byla krmená Royal canin, což by mělo být kvalitní krmivo. bohužel, mé fence nesedělo. matná srst, řidší stolice, časté kakání. během týdne sem přešla na mou oblíbenou Purina Pro plan puppy original a je po problémech. srst se spravuje, hovínka tuhá a kaká nejvýš třikrát denně :palec: taky ji krmím 4krát denně a ne jen třikrát jak u chovatelky.je pravda, že sem doma na PN, takže mám spoustu času. na odpolední sváču mívá svůj milovanej tvaroh nebo pribiňák s piškotama nebo granulama. jednou za tři dny přidávám do žrádla malinkou lžičku vápníku, ale s tím opatrně. a začnu vařit prasečí nožičky, ten sulc co z toho pak vznikne je výbornej :palec: a jako pamlsky používám zatím piškotky a pro zábavu na doma dostává třeba prasečí ouško nebo různý takový ty tyčinky. a to co dostává ona, tak dostávají i krysaříci, kteří s ní tady bydlí, aby jim to nebylo líto :mrgreen: teda ten vápník nedostávají :mrgreen:
jinak krmivo ti asi každej doporučí jiný. každýmu prostě vyhovuje něco jinýho. ale rozhodně není dobrý střídat krmení moc často a nejhorší jsou ty svinstva ze supermarketů :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.2.13 12:48

@Clarita No ale stejně, koukám jak blázen :) A dáváš jí něco na klouby? jako vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 12:52

@Diana.Kyss - nedávám jí nic. Dostává tvaroh, bůvolí kosti už od mala, tak si myslím, že to nepotřebuje. I veterinář nám řekl, že pokud má tohle, nemusíme kupovat žádný vitamíny :nevim:. Jen teď přemýšlím nad něčím proti línání. Jak se teď střídaj pořád teplo a zima, líná jako blázen, že nestačíme vyčesávat :roll:. Přišlo mi mailem, že i ten Brit má nějaký vitamíny, ale vyzkoušený je ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.2.13 12:56
@Diana.Kyss píše:
@Clarita Fakt jo? Já myslela, že pytel 15 kg je tak na měsíc.

my ho mame na tri dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.2.13 12:59

Na línání máme doporučené od veterinářky Roboran H, je to zlepšení kvality srsti a v období línání ho urychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 12:59
@mikitaa píše:
my ho mame na tri dny :mrgreen:

tak vás je na to víc a hlavně jste větší :lol:. Dogy jsou taky můj sen, ale do paneláku by to bylo asi už moc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 13:02
@Neoenc píše:
Na línání máme doporučené od veterinářky Roboran H, je to zlepšení kvality srsti a v období línání ho urychlí.

Díky. Zrovna budu objednávat granule, tak to zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.2.13 13:07
@Clarita píše:
Díky. Zrovna budu objednávat granule, tak to zkusíme.

a nejlíp se nám osvědčilo vyčesávat „lidským“ kartáčem tangele teezer, ty psí nám nějak moc nefungovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 13:08

@Neoenc - a máš ho vyzkoušenej? Koukám, že ho dělaj v tabletách a asi sypkej. Co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.2.13 13:09
@Clarita píše:
@Neoenc - a máš ho vyzkoušenej? Koukám, že ho dělaj v tabletách a asi sypkej. Co je lepší?

my máme tablety, dávám tři denně, žere to ochotně, snad mu to i chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 13:12

@Neoenc - asi taky zkusím ty tablety, ale asi to bude boj jako s odčervovacíma :). Věřím, že si zvykne - bude muset :D. A dávají se denně? A jak dlouho? To dáváš pořád, nebo v nějakým období?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.2.13 13:14
@Clarita píše:
tak vás je na to víc a hlavně jste větší :lol:. Dogy jsou taky můj sen, ale do paneláku by to bylo asi už moc :lol:.

to je idealni panelakovej pes…gaucak..jen je vetsi…ale zase sou skladny…a furt spi :mrgreen: ja za studentskych let obyvala s dogou garsonku..naprosto bez problemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 13:17
@mikitaa píše:
to je idealni panelakovej pes…gaucak..jen je vetsi…ale zase sou skladny…a furt spi :mrgreen: ja za studentskych let obyvala s dogou garsonku..naprosto bez problemu ;)

tak to bych chtěla vidět skladnou dogu :lol: :lol: :lol:. Už takhle máme, co dělat se poskládat na gauč a do postele :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.2.13 13:23
@Diana.Kyss píše:
@Loslinos A dávala si nějaký vitamíny? Kvůli kloubům?

Zatim žádné vitamíny nedávám, ale té první jsem je dávala od 4 let. eď máme 2 letou tak ta to zatim nepotřebuje. Ale přidáváme do jídla olej z lososa je to dobré na žaludek, na strst má ji krásně jemnou, lesklou a téměř nelíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.2.13 13:25
@Neoenc píše:
a nejlíp se nám osvědčilo vyčesávat „lidským“ kartáčem tangele teezer, ty psí nám nějak moc nefungovali

Tak my máme Furminator a nedám na něj dopustit. Jen mi teď příjde, že bych jí mohla vyčesávat od rána do večera a bylo by to málo :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný