jaké hračky pro 3 leté dítě?

629
30.11.06 12:16

jaké hračky pro 3 leté dítě?

Prosím poraďte mi co kupuje asi 3 letým prckům holčičkám? Kromě panenek a lega to už má. Je toho tolik ,že fakt nevím co jí bude bavit. Líbí se jí něco skládat, nebo někam vkládat, chtěla jsem vybrat nějakou hru pro malé děti na internetu třžba s postavičkama ale nějak nemůžu nic najít. Má ráda cokoliv na psaní atd.Dejte mi prosím nápad!!

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
30.11.06 12:35

Ahojky!
U nas ted nejvic frci modelina a vodovky.
K vanocum dostane krome panenky jeste hluboky kocarek.
Spolecenske hry jsem taky hledala a nejvic se mi podle popisu libila „Měsíčkova hra na dobrou noc“ a „Krteček závodí“, zadej si to do vyhledavace, maji je ve vice obchodech.
Dale mala dostane destnik a taky pokladnu jakou maji v obchode i s prislusenstvim.
Třeba najdeš inspiraci v téhle diskuzi .
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.11.06 12:35

Lajlo, u nás v tomhle věku vedlo „vaření a doktorování“. Takže :,-(a nádobí do kuchyně, plastové modely jídla, a lékařská :,-(a. Taky moc ráda oblíkala panenku, to ale měla oblečení po sobě. A Klárka strašně milovala puzzle, skládala třeba i 72 kousků a bavilo ji to hodně hodně dlouho. A :,-(ou krásných pastelek taky nic nezkazíš.
Hezké vánoce! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.11.06 12:38

A jeste me napadlo, ze bezva jsou taky barvicky do vody. Nekde jsem je videla asi za 150,–. My jsme je dostali od sporitelny za body. Pro trilety dite obrovska zabava pri koupani, nase Niky vzdycky pomaluje skoro celou koupelnu a pak si to sama po sobe taky uklizi :)), to ji bavi mozna jeste vic (staci obyc houbicka nebo hadrik a jedno setreni a je to pryc).
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.11.06 12:53

u nas je ted hitem domecek pro panenky - miniatury malou fascinuji. Taky souhlasim s ruznymi pastelkami, vodovkami, modelinou. Destnik je hitem podzimu. Krome puzzle miluje nase ditko taky takove ty drevene kostky (12ks) s obrazky, ktere se skladaji). Na narozeniny dostala postylku pro panenky, coz se shledalo s vetsim uspechem nez hluboky kocarek, ktery jsme meli nastesti jen zapujceny. Rady si taky listujeme a povidame podle detske encyklopedie.Rada hraje obrazkove clovece. Vloni jsme koupili drevenou zeleznici, taky dobry darek. Jo jinak mala ma 3,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.12.06 17:56

ahoj!
lindu taky bavi neco otvirat a zavirat apod.
je sice mensi,ale tuhle kuchynku-mini doporucuji od 3let,poridila jsem ji tuhle,je pomerne levna,da se otevrit trouba a z druhe strany je pracka,taky na otevirani,tak myslim ze si vyhraje..
nebo me napada,nejaky stul nebo zehlici pult,kukni sem maj tam toho hodne
ale je to drahe ja tu kuchynku koupila za 600!
http://www.matysek.cz/…/default.asp?…
http://www.matysek.cz/…0e%20lava%20(FRONTE).jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.11.11 09:46

Ahoj maminky, tak jsem si myslela, že už na Vánoce všechno mám a najednou koukám na ty dárky a není tam nic, s čím by si mohla Kristinka hrát…vloni dostala panenku a k tomu postýlku a vaničku, od babičky pokladnu a hrací klávesy v knížce s písničkama, tak se zabavila na dloooouhou dobu, ale letos…dostane vytouženou koloběžku, přála si povlečení do postele s její oblíbenou hrdinkou, bude tam mít taky novou teplákovku, sukýnku, no jo ale nic na „hraní“, od ségry 2 vytoužené plyšáky do série, ale ty má do postýlky. Moc nechci modelínu, sice jí má moc ráda, ale je z toho binec všude, pak to drobí po celém bytě a vzhledem k tomu, že mám malého syna, co nenechá nic jen tak ležet, tak se toho chci vyvarovat. Napadají mě nějaké kostky (kostky žako typu lego duplo má), nějaké puzzle nebo co kupujete holčičkám vy? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.11.11 09:59

Ahojky,

mám také 3-letou princeznu. Na hraní dostane tabuli na kreslení, knížku s puzzle (moc ji baví), dřevěnou stavebnici.

a kolobězku chce taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.11.11 10:05

Puzzle jí taky baví, tak právě přemýšlím jaké, jí baví jak skládání těch pěnových na zemi, tak v knížce nějaké obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.11.11 11:52

Magnetickou tabulku na malování, kuličková dráha je taky oblíbená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.11.14 16:38

Obnovuji diskuzi, snad nevadi. Pred par tydny vyhodil muj byvaly pritel me a moji 2,5 letou dceru na ulici jeji hracky, obleceni mi nechtel vydat, moje veci mi vyhodil z okna. Nastesti mam financni rezervu zaplatila jsem si v byt tri najmy do predu jako kauci, vse musim nakoupit odznova, dali by jste mi typ s cim si hraji vasi 2,5 - 3 lety holcicky nechci nakoupit spoustu kravin ktere budou nekde lezet v koute ale ted opravdu hracky s kteryma si bude hrat, nemluvim o tom ze budu muset koupit do pokojicku novou postel, komodu, nejaky stolecek a zidlicku nez vse dam do kupy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí