Jaké je vaše dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5021
21.8.10 22:38

Kamčo právě že samovyšetření tě může akorát zmást..některé děti jsou prostě své a přitom zdravé, opravdu přesně může diagnostikovat jenom někdo, to umí. Já tě vyděsit vůbec nechtěla, jen si říkám, že pokud máš brouka v hlavě, je lepší to pro klid řešit. Znám děti, které v útlém dětství byly hodně nezralé a kvůli tomu působily třeba opožděně a časem dokázaly vrstevníky předhonit. :wink: Potřebovaly jenom víc času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.8.10 22:42
Judycum píše:
Kamčo právě že samovyšetření tě může akorát zmást..některé děti jsou prostě své a přitom zdravé, opravdu přesně může diagnostikovat jenom někdo, to umí. Já tě vyděsit vůbec nechtěla, jen si říkám, že pokud máš brouka v hlavě, je lepší to pro klid řešit. Znám děti, které v útlém dětství byly hodně nezralé a kvůli tomu působily třeba opožděně a časem dokázaly vrstevníky předhonit. :wink: Potřebovaly jenom víc času..

To přesně si myslím že je náš Maty že jen tak pusobí ale on všemu strašně rozumí tak si myslim že mate to že nemluví.Stejnak nás čeká 3leté prohlídka tak to s dr probereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
21.8.10 22:58

Kamčo já si to taky myslím, že je Maty zdravý, jen je svůj a má svoje tempo..Véna se zase vyvíjel ve skocích, takže chvíli působil oproti vstevníkům opožděně (nemluvil, měl pleny), pak najednou během týdne skok a byl o dost napřed (mluvil rovnou v dlouhých větách atd.)..teď je mu devět a je úplně normální, přiměřeně chytrý kluk. Tak žádné strachy.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.8.10 23:03
Judycum píše:
Kamčo já si to taky myslím, že je Maty zdravý, jen je svůj a má svoje tempo..Véna se zase vyvíjel ve skocích, takže chvíli působil oproti vstevníkům opožděně (nemluvil, měl pleny), pak najednou během týdne skok a byl o dost napřed (mluvil rovnou v dlouhých větách atd.)..teď je mu devět a je úplně normální, přiměřeně chytrý kluk. Tak žádné strachy.. :wink:

Tak to je Maty to samé.Taky skáče ze dne na den.
Třebanikdy nebere lžíci do ruky a pak se probudí a ze dne na den se sám nají,přestane nosit pleny atd..
Opravdu to tak asi má:-)akorát ty skoky mají větší prodlevu :-) :lol:
Je ale zase na něco fakt šikovnej a má strašnou paměť a je hrozně ale hrozně hodnej a zlatej(taky ho musim pochválit) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.10 07:06

Klorane naše mladá byla taky taková,vydržela si celé hodiny hrát sama,poslouchala na slovo,všechno porovnávala až jsme si kolikrát říkaly zda je normální,ještě k tomu měla období kdy si pořád myla ruce.Neboj ono ho to přejde,a budeš ráda vzpomínat.
Naše mladá má teď pořád držky,odmlouvá…tak si užívej dokud můžeš :mrgreen: Bude hůř

• Citovat
  • Upravit
3963
22.8.10 08:24

holky,jste mě fakt uklidnily,jsem nějak nespala celou noc,malý je náš poklad,…i přes jeho neprůbojnost,myslím že školka ho naučí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.10 10:15

ahojj

ahojj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.8.10 15:23

Naše první dcera také dlouho vystačila jen s citoslovci.. některé děti začnou hooodně pozvolna a pozdě..
Ale Kamčo - to jak skoro mluvil a pak vzal zpátečku na slabiky, by mě docela zneklidnilo..Mě to jako lenost nepřipadá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí