Nevolnost v autě

63
20.8.10 20:08

nevolnost v autě

Ahojky! Naše Emča / 14 měsíců/ začala při jízdě v autě zvracet. Nevíte jestli může kinedryl? Nebo něco jiného. Pojedeme na dovolenou skoro 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
20.8.10 20:19

Ahojky! Kinedryl je pro děti až od 3 let. Zkusím pohledat něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
20.8.10 20:24

Tak zatím jsem pro děti našla jen toto http://www.topvet.cz/…vorovy-sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.10 20:30

co zkusit nejake homeopatika? pokud je pouzivas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
20.8.10 20:32

Máme výbornou zkušenost s homeopatiky Cocculine, malá mi taky zvrací od malička i při kratší vzdálenosti, když je klikatá cesta, tohle jsme poprvé zkusili před měsícem, když jsme jeli do Chorvatska (měla jsem strach tam po těch klikyhákách) a Anežka si ani jednou nepostěžovala, že jí je špatně, natož aby zvracela!
Můžou to i malé děti, sice jsou to cucací tabletky, ale můžeš je rozpustit v malém množstvé tekutiny a je to to samé.
Nebo dříve trochu pomáhala lízátka proti cestovní nevolnosti, koupíš v lékárně (ale ty se malé časem přejedly a už je nechtěla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.8.10 20:42

Moc díky holky! Vyzkouším ty homeopatika Cocculine. Snad pomůžou. Už jsem z toho na nervy.Jedeme kousek a těsně před zastavením malá obhodí sebe i autosedačku. No paráda :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
20.8.10 20:43

moje dětská doktorka mi říkala, že kinedril můžu dát už od roku - 1/4 tablety a je to v pohodě. on je od tří let hlavně kvůli způsobu podávání, protože menší děti neumí polykat prášky a mohly by to vdechnout… jinak na složení není nic závadného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
20.8.10 21:59

My jsme vyzkoušeli Kinedril, britské Joyrides, akupresuru, citron, zázvor, žvýkačky proti nevolnosti (starší děti) a i zmiňované Cocculine, zvraceli všechno. Hodně čerstvého vzduch (nahoře v doubledeckeru s otevřenou střechou :lol: ) je to jediné, co nám proti nevolnosti pomáhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.8.10 22:07
Sísa píše:
Moc díky holky! Vyzkouším ty homeopatika Cocculine. Snad pomůžou. Už jsem z toho na nervy.Jedeme kousek a těsně před zastavením malá obhodí sebe i autosedačku. No paráda :-x

Jééé, tak to nám nepomohly ani ty homeopatika. Malá to má prostě zafixované v hlavě a hotovo. Leze mi to na nery už hooooodně dlouho, ale neudělám s tím nic. Halt vozím s sebou oblečení na převlečení (min. dvoje) a kyblík na zvracení. Jak to na ni příjde, šoupnu kýbl pod nos a je to - teda pokud není kde zastavit. Anebo jestli jedete na dovču, tak ještě zkusit to, že vstanete brzy ráno a malá se dospí v autě, co?

Jo a jinak ty Cocculine by měla malá užít takto:
Preventivně: 2 tablety 3× denně den před odjezdem a v den cesty.

Léčebně: 2 tablety v okamžiku výskytu prvních příznaků, opakovat každou hodinu nebo podle potřeby. Dle dosaženého zlepšení postupně vysazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
20.8.10 22:39

Hele nic si z toho nedělejte, nám sice malá nezvrací, ale já pokud neřídím, bez Kinedrylu ani metr!!!!

Jinak jsem slyšela chválu na homeopatika, ale nézkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí