Odmítání tatínka

19
20.8.10 14:04

Odmítání tatínka

Ahoj holky, je to asi týden co moje 15M dcerka najednou začíná dělat mamánka.Schovává se mi mezi nohy apod.Nejhorší je, že už asi třetí den odmítá i taťku.Donedávna vždycky když bouchly dveře, tak tam běžela a mohla se „utátovat“(křičela táta pořád dokola)Teď se k němu nechce vůbec tulit a když jí veme do náruče, tak spustí hysterák.Zažily ste něco podobného?Jak nejlíp reagovat?Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
20.8.10 14:12

Mám sice o něco starší holčičku 20 měsíců, ale cca 1 měsí zpátky, začla hlavně k večeru dělat to samé, doufám, že to brzy přejde,myslím, že to je jen přechodná vývojová etapa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.8.10 14:17

Ja bych to nejak neresila - ono to zase prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.8.10 14:36

Já si myslím,že je to normální a zase to přejde.Už jsme měli několik takových období :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.8.10 14:44

No, mojí kamarádky holčička to dělá doteď a jsou jí skoro tři roky.Nerada bych měla doma taky takovou závislačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.8.10 16:29

Já bych ti poradila,nechávat jí občas jen s tatínkem.dojít sama nakoupit,jít na kafčo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
20.8.10 20:17

To máme doma tu a tam do dneška - 4.roky :-) Včetně výkřiků „všechny mám rád, jenom tátu ne“ ;-) Neřešíme nijak zvlášť, náklonnost se prostě musí odpracovat :-D Pár společných výletů, hraní (kdy nejsem na dohled) a aktivit, které maminka nedělá, a opět je tatínek druhým středobodem vesmíru. Když už uměl mluvit, tvrdil, že tátu nemá rád, protože chodí do práce. Asi holt neví, prckové, jestli jsou chtění, když se tatínkové z jejich hlediska jen tak míhají okolo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.8.10 11:06

Úplně jako bys popisovala situaci u nás doma. Samíkovi bylo zhruba stejně jako tvé malé a dělal to samé. K tátovi vůbec nechtěl, na rukách mu řval, utíkal před ním - to bylo pořád jen „mama mama“ :mrgreen: Naštěstí to bylo jen chvilkové. Můžu tě ujistit, že stejně rychle jako to přišlo, tak to taky odejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
23.8.10 13:12

u nás teda sice nezdrhá před tátou, za to maman je to solidníí :lol: pořád po mě jen leze a brečí když ho nechovám.. chce to holt být někdy bez něj.. když ho hlídá někdo jiný je to v klidu a je hodný
(problém je, že mi ho nikdo skoro hlídat nechce :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí