Lítostivé období :-(

Ploxi
21.8.10 14:19

Lítostivé období :-(

Čau holky, náš malej je hodný pohodový dítě, jasně, sem tam je vztekací scéna, ale to je normální. Ale co dělá tak poslední týden mě zaráží !!!! Když mu s manželem něco řeknem, podotýkám, že hezky, v klidu, např.tak teď jdem umýt ručičky a papat nebo zavři očka a spinkej, prostě takovy normální oznamovací věty, malej začne natahovat, vyšpulí dolní ret, zavře si očka rukama, někdy se i rozbrečí.....nechápu !!!!! Znáte to někdo? Kdybychom na něj křičeli, neřeknu, ale na něj opravdu není potřeba křičet…Vždy se ho potom ptám, co se děje, ale nedostanu z něj nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
21.8.10 15:35

To znám..
Starší dcera nám dělala totéž, ale ještě u toho měla srdceryvné hlášky..
Na normální věty ( příkazy, oznámení) reagovala pláčem a říkala: řekni mi to jinak, řekni mi to hezky, bud na mě milá ( stále opakovala)..
jako kdybychom jí týrali a řvali na ní..
ještě dnes to používáme žertem mezi sebou, protože ač to bylo k zbláznění, bylo to vlastně dost komické..
Asi to bylo věkem a přešlo to - vyrostla z toho.
je možné, že vašeho chlapečka netrápí vůbec nic, jen je to nějaká fáze.
Budte trpěliví, snad to pomine. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.8.10 16:28

Ploxi, mám teď doma něco podobnýho. S dcerkou už se dá pěkně komunikovat, ale poslední dobou je taky strašně lítostivá. Cokoli chce a není po jejím (i když jí to taky odmítnu nějak hezky nebo trpělivě vysvětluju, proč to nejde), okamžitě začne srdceryvná scéna, jak kdyby se jí dělo nevímco :nevim: Obvykle po tom následuje, že se chce ke mně přitulit. Navíc jenom ke mně, tátu teď nějak odmítá, nesmí jí pomalu pomoct ani na nočník :nevim: Taky se jí nějak zhoršilo spaní, kolikrát za noc mě volá a chce se přitulit. Doufám, že tohle období moc dlouho trvat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.8.10 16:41

teda nemám zkušenost,ale nedělaj z vás děti blbce?! :mrgreen: :mrgreen: myšleno ze srandy tak se neuražte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.8.10 19:19

Mabit, u nás je to možný, Eliška je pěkně vyčuraná :twisted: Ale u mě má smůlu, když jí něco nechci dát, tak nepovolím… horší je to s manžou, má ho omotanýho kolem prstu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí