Vyska ditete

Anonymní
20.8.10 21:53

Vyska ditete

Dobry vecer,muzu prosim vedet,kolik meri Vase deti ve dvou letech?
Memu synovi jsou dva roky a ma 87cm.Dekuji Jarusa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4999
20.8.10 22:04

Náš Honzík měl ve dvou letech 98cm. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.8.10 22:05

Kubas měl cca těch 92, je tak nějak +- tabulkový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.8.10 22:08

Ježíš, Madla má s bídou 81cm? to už asi nedožene, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.8.10 22:10

Pipet, asi ne, ale tak my máme kluky, ty máš holčičku, holčičky bývají drobnější. Navíc třeba můj Honzík je od narození o hodně větší než ostatní děti jeho věku, už teď vypadá tak na 3,5 roku a to mu jsou 2r,4m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.8.10 22:15

Ahoj, já budu úplně mimo … jednak mám dceru a ve 2 letech sice nevím, ale v 18m měla 75,5cm a ted ve 2 a 7 měsících má 84cm, takže tuším, že měla možná 80cm.

Jestli ti jde o to, že je drobnej a menší, zajdi s ním na endokrinologii. Mě to hodně trápilo, že je to takovej mrnousek, ale před 14 dny jsme dostali výsledky krve a je zdravá jak rybička, takže už jsem klidná.

Starší dcera byla taky vždycky drobnější, ale dneska už je stejně velká jako vrstevníci a ve školce rozhodně nijak směrem dolů nevybočuje

• Citovat
  • Upravit
20518
20.8.10 22:16
Pipet píše:
Ježíš, Madla má s bídou 81cm? to už asi nedožene, co :lol:

V klidu, chceš, aby měla jako 18letá dva metry??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: U kluka se ten náskok stratí spíš ..... :dance: Holky jsou obecně drobnější … ale co se týče sociální inteligence a jemné motoriky, tak jsou (prý :nevim: ) na tom lépe!

Zpět k dotazu - cca 93 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
20.8.10 22:16

Naše „malá“ měla ve 24měsících 94cm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
20.8.10 22:20

Justi má teď (2 roky a skoro 3 mesice) 94 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
20.8.10 22:59

Dekuji vsem za odpovedi.Chtela jsem porovnani,kolik tak maji deti (kluci) tohoto veku.
Omlouvam se,zapomela jsem napsat,ze me zajimaji spis chlapci,holcicky byvaji drobnejsi a mensi.

Pipet,moje dcera mela ve 3 letech 80cm,dr. teda cekala,rikala,ze pokud nevyroste,poslala by ji do Prahy na vysetreni,ale ze je bolestive.Nevim co to ale za vysetreni melo byt,to si uz nepamatuji.Nakonec mela o jeden cm min,nez by mela mit na svuj vek,tak ji nikam neposlala.
Ted ji je 9 a pul a ma 128cm,vypada mladsi,nez je.

• Citovat
  • Upravit
7267
20.8.10 23:26

Ahoj, nas syn mel ve 2 letech 86cm a ted ve 4letech ma 104cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
20.8.10 23:47
Zakladatelka píše:
Dekuji vsem za odpovedi.Chtela jsem porovnani,kolik tak maji deti (kluci) tohoto veku.
Omlouvam se,zapomela jsem napsat,ze me zajimaji spis chlapci,holcicky byvaji drobnejsi a mensi.Pipet,moje dcera mela ve 3 letech 80cm,dr. teda cekala,rikala,ze pokud nevyroste,poslala by ji do Prahy na vysetreni,ale ze je bolestive.Nevim co to ale za vysetreni melo byt,to si uz nepamatuji.Nakonec mela o jeden cm min,nez by mela mit na svuj vek,tak ji nikam neposlala.
Ted ji je 9 a pul a ma 128cm,vypada mladsi,nez je.

podívej se na www.rustovyhormon.cz
jsou tam grafy růstu, jednak je důležitá výška samotná ale jednak taky pravidelnost růstu. Případně vznes dotaz přímo tam, odpovídají tam fundovaní odborníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
21.8.10 00:18
Zakladatelka píše:

Koukala jsem do grafíků, tak je skoro půměrný (50 perc. je 89cm..)

Dcera je menší, ale určitě to ještě může dohnat i bez léčby. (Těch 80 cm ve třech letech bylo ale opravdu málo)

A informace jsem brala z grafů z prográmku od Státního zdravotního ustavu, které si můžeš i ty stáhnou do PC a budeš vědět hned, jak na tom děti jsou. Je to obdoba toho, co je v knížečkách z prodnice, ale je to až do 18-ti let.

Tady je odkaz…

http://www.szu.cz/…y-ke-stazeni?…

Jinak, pokud jste oba menší postavy, tak nemůžete chtít, aby děti byly dlouháni… (těch 98, jak tu někdo zmínil je opravdu extrém, to je průměrná výška kluků tříleťákú - dle grafu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.8.10 05:18

Ahoj, dcera mela ve 23 mesicich 92 cm, ve trech letech 105,4
syn jeste na dvoulete nebyl v 18 mesicich mel 85.1 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.8.10 06:38
Anonymní píše:
Dobry vecer,muzu prosim vedet,kolik meri Vase deti ve dvou letech?
Memu synovi jsou dva roky a ma 87cm.Dekuji Jarusa

Ahojky, náš malý měl ve dvou letech 89, teď je mu sedm a má okolo 125, takže není žádný obr, ale je v pořádku. rozhodně jsem okolo sebe znala, když nám byly dva roky,ještě menší chlapečky, takže bych byla v klidu, myslím, že Tvůj malý je naprosto v normě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí