Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím holky, chtěla bych prosím poradit. Mám dceru Izabelu a čekám další holčičku, chtěla bych pro ni takové jméno, aby pasovalo k Izabelce, budu ráda za každý tip!
(myslím tím jako např Ema a Ela, Mína Nina…)
každému bude pasovat něco jiného. Nehledě na to, že asi úplně nechápu proč by k sobě jména dětí měli pasovat ![]()
@paola white píše:
každému bude pasovat něco jiného. Nehledě na to, že asi úplně nechápu proč by k sobě jména dětí měli pasovat
podle mne je lepsi , kdyz jsou typove podobna
@Venetia a v čem je si podle tebe podobná Marylin a Izabela?
Mám Izinku, když jsem čekala druhé, měla jsem pro případnou holčičku vymyšleno Elizabet, s tím, že by se říkalo Iza a Lili. Hrozně se mi líbí Lili. Pak se mi líbilo Elena, Gabriela. Přítel si prosadil Elišku, já, kdybych stopro věděla, že to bude holka asi prosadila Elisu. No, naštěstí máme kluka ![]()
@paola white píše:
@Venetia a v čem je si podle tebe podobná Marylin a Izabela?
obe cizi …a hezke ![]()
@PapeJ píše:
Mám Izinku, když jsem čekala druhé, měla jsem pro případnou holčičku vymyšleno Elizabet, s tím, že by se říkalo Iza a Lili. Hrozně se mi líbí Lili. Pak se mi líbilo Elena, Gabriela. Přítel si prosadil Elišku, já, kdybych stopro věděla, že to bude holka asi prosadila Elisu. No, naštěstí máme kluka
A jak se jmenuje ?
@Venetia píše:
A jak se jmenuje ?
Gabriel Jiří
Gabriel moje vysněný jméno, Jiří rodový jméno po tatínkovi, dědečkovi, pradědečkovi atd. ![]()
@PapeJ píše:
Gabriel JiříGabriel moje vysněný jméno, Jiří rodový jméno po tatínkovi, dědečkovi, pradědečkovi atd.
zajimave spojeni ..a jak mu rikate ..nejak mne od Gabriela nenapada zdrobnelina
@Venetia píše:
zajimave spojeni ..a jak mu rikate ..nejak mne od Gabriela nenapada zdrobnelina
Gabísku, Gabínku, Gábine, Gabčo, Gábo a tatínek Jiřino ![]()