Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kojeni není antikoncepce
… Mame dva kluky. S druhym jsem otěhotněla, když prvnímu bylo 7 mesicu ![]()
Sofia „moudrost“, Timea „čest“ a Vivien „živá“ ![]()
Sofia, Timea a Odeta „bohatství“
Sofia, Timea a Nikola
Sofia, Timea a Odin
Ahoj holky,
jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujete
Diky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujeteDiky.
Jakub, ale o tom jste asi už slyšeli
dál by se mi k tomu hodilo pěkně Mikeš ale záleží zda by vám jméno nevadilo - je méně tradiční.
K tomu Vojtovi mi jde Václav…a holčička Terezka, Lucka nebo Anička…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujeteDiky.
Adam, Jáchym, Jonáš, Benjamin, Filip, Štěpán, Šimon, Tomáš, Lukáš
Jasným favoritem je pro mě FILIP - krásné jméno, obdobně jemné, obdobná četnost - skvěle se hodí!
U holčičky nevím proč, ale první mě napadla Julie. Tam bych akorát nedávala nic typu Vanessa, ale k braskum se hodí většina českých jmen - Karolína, Amálie, Anežka, Eliška, Barbora, Kateřina, Lucie, Anna, Jolana…
Záleží i na příjmení, jak to ladí…
@Anonymní píše:
Netuším jaké se vám líbí jména, ale co třeba tyto: Vlastislav, Vladan, Zbyněk, Zikmund, Zbyšek, Vlastimír, Vlastibor,…
@Anonymní píše:
Aloisie, Stáza, Apolonie, Astríd, Běla, Brigid, Bohdanka, Božidara, Božena, Danica, Doubravka, Drahomíra, Dobromila,…
Zeptej se kluků ( nevím sice kolik jim je ). Mám dvě holky bylo jim 12a8 a pro kluka mi vybrali jméno sami.
Bylo to milé jak vymýšlely. ![]()