Jaké jméno pro 3.díte?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
22.4.15 11:37

Kojeni není antikoncepce :-)… Mame dva kluky. S druhym jsem otěhotněla, když prvnímu bylo 7 mesicu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.15 19:55

Sofia „moudrost“, Timea „čest“ a Vivien „živá“ :palec:
Sofia, Timea a Odeta „bohatství“

Sofia, Timea a Nikola
Sofia, Timea a Odin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.20 11:36

Vojta, Matěj, ?

Ahoj holky,

jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujete :-) Diky.

• Citovat
  • Upravit
18.1.20 11:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujete :-) Diky.

Jakub, ale o tom jste asi už slyšeli :D dál by se mi k tomu hodilo pěkně Mikeš ale záleží zda by vám jméno nevadilo - je méně tradiční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.20 11:45

Doplňuji: bratrance mají Jakuba a Ondřeje. :)

• Citovat
  • Upravit
673
18.1.20 11:58

K tomu Vojtovi mi jde Václav…a holčička Terezka, Lucka nebo Anička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
18.1.20 13:43

Jiří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
18.1.20 17:32

Cokoli :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
21.1.20 12:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jaké jméno byste dali 3. dítěti k již 2. sourozencům Matěj a Vojtěch. Zatím nevíme, zda to bude holka/kluk. Nic extra nás nenadchlo, tak nás třebas inspirujete :-) Diky.

Adam, Jáchym, Jonáš, Benjamin, Filip, Štěpán, Šimon, Tomáš, Lukáš
Jasným favoritem je pro mě FILIP - krásné jméno, obdobně jemné, obdobná četnost - skvěle se hodí!
U holčičky nevím proč, ale první mě napadla Julie. Tam bych akorát nedávala nic typu Vanessa, ale k braskum se hodí většina českých jmen - Karolína, Amálie, Anežka, Eliška, Barbora, Kateřina, Lucie, Anna, Jolana…
Záleží i na příjmení, jak to ladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.20 18:43
@Anonymní píše:

Netuším jaké se vám líbí jména, ale co třeba tyto: Vlastislav, Vladan, Zbyněk, Zikmund, Zbyšek, Vlastimír, Vlastibor,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.20 19:40
@Anonymní píše:

Aloisie, Stáza, Apolonie, Astríd, Běla, Brigid, Bohdanka, Božidara, Božena, Danica, Doubravka, Drahomíra, Dobromila,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.1.20 12:34

Zeptej se kluků ( nevím sice kolik jim je ). Mám dvě holky bylo jim 12a8 a pro kluka mi vybrali jméno sami.
Bylo to milé jak vymýšlely. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko