Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jednažena píše:
@sirikit Mas Lukase?
No jistěže! ![]()
A to měl synek velký štěstí, že jsem se tehdá nezamilovala do Tofiho!
Sagvan Dvořák…
![]()
@janibambulka píše:
@Karleon to byla spíš metafora…ne že mu koupim dite v obchode…ale docela se smal, ze by si radsi adoptoval toho kluka…ze prej umi jenom holky…jeho mama ma 3 sestry…moji rodicove jsou z hodne deti, tak tam neni zadna pravdepodobnost…
Tak ale on sám je chlap, ne? Když to bereš takhle..
@sirikit
muj sen uz od 18 byl mit 2 dcerky a splnilo se taky…moje princezny aktualne…
@sirikit
To mas dobre, ze i chlap souhlasil.Me se libilo plno jmen a chlapovi ne.
@sirikit dekuji…a nejvic se smeju, jak ta starsi porad chodi za tatinkem, ze chce brášku… že kdy maminke naroste v brišku…
@janibambulka píše:
@AniNevim ale v pohode, je to spis tema na odlehceni…ja planuju…a manzela ukecam…otazka času…
Ja te ale chapu, to nebylo cynicke, i ja jsem to napsala pro odlehceni ![]()
Holky, co me znaj ( @Fjodorka ), vi ze jsem „expert“ na vybirani jmen, a to mnohem „pošukovější“, nez jsi na prvni pohled ty.
@sirikit vsechna jmena, co jsem mela pro sve deti vybrana jeste pred pokusem o pohlavni styk mi pak „prisla do rodiny“ a musela jsem si tu hlavu dlouhe mesice namahat… @janibambulka jsi vazne dobra, zes dokazala tak rychle vybrat jmena u obou deti.
@jednažena No,chlap chtěl demokraticky losovat. My takhle pořád o všecko losujeme. I o dovolenou. Každej si dá do obří číše svoje návrhy, kam se pojede, on to promíchá a já se zavřenýma očima losuju. O výsledku se nediskutuje - beztak obvykle vytáhnu, co chci já, mám šťastnu ruku - jedem tam a bezvadně si to užijem.
No a takhle jsme kdysi losovali o to jméno. Přísahám, že jsem tam nedala Lukáše 5×! ![]()
Bylo tam asi 6 jmen a máme holt toho Lukina. ![]()
No a holku o tři roky později vybíral chlap, to už bez losování, prej aby to bylo spravedlivý. Dagmar, takže nic proti. ![]()
@jednažena píše:
Jeste me napada Noemi, ale horsi to bude se zdrobnelinou.
jednu znam a nejak nevim ze by se ji rikalo jinak nez noemi ![]()
@jednažena píše:
Miriam.
muj jednoznacny favorit. Ustoupila jsem od nej s tezkym srdcem, ale byly k tomu 2 silne duvody: svatek velmi blizko TP a numerologie s prijmenim ![]()
Příspěvek upraven 31.03.15 v 23:33
@AniNevim jo,ja jsem dobra i v jinych vecech…treba jsem vedela, ze jsem tehotna tyden po planovanem pokusu a dr se divil, ze jak jsem to mohla citit…a pri druhem taktez..test jsem si udelala jenom kdyz jsem šla k dr, a to mi uz kamoska rikala, abych si ho udelala, nez tam pujdu, ale ja jsem to vedela, ze tam je…
nevim proč to tak mam…