Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky máme Timeu. ![]()
Jak už tu někdo zmínil, líbila by se mi Noemi. ![]()
@Barushe dekuji…aspin se citim normalnejsi…
… a vy taky planujete treti..joooo? Sledujem sem tam foto…moc krasne deticky mate…
Jo, kdyby to byl kluk, tak to je jednodušši…manžel by rad filipa, me se libi i šimon… ![]()
Takže nina, nela, izabela…ted me napadla jeste ema a sára…sofinka mi rika, ze se ji libi ninka aj nelynka..ale ze ona chce bratra… ![]()
@janibambulka tak to uz bych jako antikoncepci moc nebrala:P ale kojis casto teda, nasemu bude zitra 11 mesicu a uz kojim jen v noci pres den uz nechce ![]()
Ja zase nevim jmeno pro kluka jestli bude druhej kluk
uz u prvniho to byl orisek, a taky o jmene premyslim ikdyz prcka necekam.. ale vzhledem k tomu ze mame jen jedno tak je velka sance ze dalsi bude
a 3 deti bysme chteli taky
dokonce jsme se tak pred tydne bavili jak bysme to udelali v dome se dvema pokojiky
dosli jsme k zaveru ze loznice je nejvetsi tak by dve byli spolu v tom velkym a my si vzali mensi
no a to zatim mame jen jedno ditko
![]()
@janibambulka Nečetla jsem, takže se možná v něčem budu opakovat. Mě by se líbilo Ulrika, Nina, nebo Renatka.
Příspěvek upraven 11.04.15 v 20:48
@a12 no nase timka je neskutecny savec…uz na porodnim sale se tak prisala, ze ji museli ze me tahat… a zustalo ji to…akonahle ma potrebu a ja treba sedim na gauci, tak mi rve dolu triko…dobiji se do vystrihu a chce cucat…nema dudlik, tak si myslim, ze to ma i pro uklidneni, nebo na zizen, ale usina mi taky jenom u prsu…prvni dceru jsem kojila pro zmenu jenom mesic, ta zase nechtela…
@janibambulka tak to ja jsem rada ze uz pres den nechce
neumim si predstavit ze by se mi nekde na verejnosti dral do vystrihu ![]()
@a12 my nastesti na verejnosti sme jenom v kocari, jeste nechodime…ale kamaratky mala ve 2,5 roku tohle delala mamke, ze ji vyslovene nasilim vyndala prso a cucala, to se pak s ditetem tezce bojuje…ja jsem ji rekla, ze do 1,5 roku ji necham, ale pak chci kojeni ukoncit…dostane max. Jen rano a vecer…nocne vubec a pres den taky ne…tak snad to neobreči…
@janibambulka jj,my byli na maskarni a tam taky 1,5leta holcicka prisla k mame a presne jak rikas nasilim ji vytahla kozu a dudala