Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nina je opravdu krásné jméno které by se vám podle mě hodilo
ale stejně budu pořád hlavním zastáncem Emy ![]()
@Luciina me se libi jak nina, tak i ema…maji hezke zdrobneniny…emka, emička…ninka, ninočka.. ![]()
@janibambulka píše:
@Luciina me se libi jak nina, tak i ema…maji hezke zdrobneniny…emka, emička…ninka, ninočka..
Níňu mám a Emma je neteř… z nás teda jede Ninouš a Emouš ![]()
@janibambulka píše:
@Barushe dekuji…aspin se citim normalnejsi…… a vy taky planujete treti..joooo? Sledujem sem tam foto…moc krasne deticky mate…
vsak ty mas taky nadherne princezny
![]()
Jj, tretatko nekdy bude
![]()
@Barushe jo jasmina by se hodila taky krasne k prijmeni kvetková… to se mi taky libi…manzelovi sme dnes rikala, ze me nejak pobolivalo v podbrisku po ranu a on prej…nestraš me… ![]()
@janibambulka tak třeba Emma, Nina, Lilien, Nicole..
Jinak máme teprve ani ne 4 měsíční dcerku a už se mi taky honí v hlavě jména pro další dítko (které plánujeme nejdříve za dva roky) a každý týden se mi líbí jiné jméno
. U kluka máme taky jasno, ale u holčičích se to ve mně pere (prostě holčičích jmen je tolik krásných a jaké si vybrat
)
Příspěvek upraven 09.04.15 v 11:02
@janibambulka Mě se pro holku líbí Lily, Lily Ann, Liliana, Elena, Adriana, Lucie, Simona, Dominika, Bianka, Leila, Daniela, Tina, Nela, Sofie, Karin nebo Erin.
Jedno z těch tučně napsaných jmen vybereme, ostatní buďto neprošly u manžela, nebo už je má někdo příbuzný nebo známý. ![]()
Pro kluka jsme měli Olivera a Robina, ale prý to bude holka. ![]()
Ale jako 3.dítě bych dala Benjamina. ![]()
Tak jsem to uz nevydrzela a udelala test… je to nejakych 12 dni od nehody…ms jeste od porodu nemam, porad kojim, tak je to slozitejsi poznat…vidim na teste jenom ducha…skusim jeste za tyden…
nejlepsi je, ze jak jsem cekala na vysledek, tak jsem ani nevedela, co chci videt… ![]()
@janibambulka píše:
@sirikit![]()
muj sen uz od 18 byl mit 2 dcerky a splnilo se taky…moje princezny aktualne…
@a12 dnes jsem si delala druhy test a už žadny duch…:( rekla jsem to manželovi, že nic a on mel desnou radost, až me to zamrzelo…:( tak snad se toho treťátka nekdy dočkam…
@janibambulka jeee to je skoda
urcite se jeste dockas
a manzel bude mit radost az bude tretatko trochu pozdeji
preci jen byste je meli brzy za sebou a byl by to zahul