Jaké jméno pro 3.díte?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
1.4.15 17:54

Nina je opravdu krásné jméno které by se vám podle mě hodilo :) ale stejně budu pořád hlavním zastáncem Emy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
1.4.15 19:29

@Luciina me se libi jak nina, tak i ema…maji hezke zdrobneniny…emka, emička…ninka, ninočka.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.4.15 19:46
@janibambulka píše:
@Luciina me se libi jak nina, tak i ema…maji hezke zdrobneniny…emka, emička…ninka, ninočka.. :srdce:

Níňu mám a Emma je neteř… z nás teda jede Ninouš a Emouš :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
1.4.15 22:08
@janibambulka píše:
@Barushe dekuji…aspin se citim normalnejsi… ;)… a vy taky planujete treti..joooo? Sledujem sem tam foto…moc krasne deticky mate…

vsak ty mas taky nadherne princezny :* :hug:
Jj, tretatko nekdy bude ;) :D

• Citovat
  • Upravit
Barushe
1.4.15 22:09

Libi se mi i Nina a jeste Jasmina :palec: :D

• Citovat
  • Upravit
2035
1.4.15 22:15

@Barushe jo jasmina by se hodila taky krasne k prijmeni kvetková… to se mi taky libi…manzelovi sme dnes rikala, ze me nejak pobolivalo v podbrisku po ranu a on prej…nestraš me… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
2.4.15 11:05

@janibambulka tak třeba Emma, Nina, Lilien, Nicole..

Jinak máme teprve ani ne 4 měsíční dcerku a už se mi taky honí v hlavě jména pro další dítko (které plánujeme nejdříve za dva roky) a každý týden se mi líbí jiné jméno :lol:. U kluka máme taky jasno, ale u holčičích se to ve mně pere (prostě holčičích jmen je tolik krásných a jaké si vybrat :P )

Příspěvek upraven 09.04.15 v 11:02

• Citovat
  • Upravit
174
2.4.15 16:55

Olivia, Theodora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
4.4.15 21:05

@janibambulka Mě se pro holku líbí Lily, Lily Ann, Liliana, Elena, Adriana, Lucie, Simona, Dominika, Bianka, Leila, Daniela, Tina, Nela, Sofie, Karin nebo Erin. :srdce: Jedno z těch tučně napsaných jmen vybereme, ostatní buďto neprošly u manžela, nebo už je má někdo příbuzný nebo známý. :)
Pro kluka jsme měli Olivera a Robina, ale prý to bude holka. :)
Ale jako 3.dítě bych dala Benjamina. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
11.4.15 10:05

Tak jsem to uz nevydrzela a udelala test… je to nejakych 12 dni od nehody…ms jeste od porodu nemam, porad kojim, tak je to slozitejsi poznat…vidim na teste jenom ducha…skusim jeste za tyden… :P nejlepsi je, ze jak jsem cekala na vysledek, tak jsem ani nevedela, co chci videt… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
11.4.15 10:47

@janibambulka super! Bude Jasmínka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
13.4.15 16:54
Krásné vílečky :). Co Viola (nebo Violetta)?
@janibambulka píše:
@sirikit :kytka: :mavam: muj sen uz od 18 byl mit 2 dcerky a splnilo se taky…moje princezny aktualne…
  • Citovat
  • Upravit
a12
61022
13.4.15 17:58
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
13.4.15 21:23

@a12 dnes jsem si delala druhy test a už žadny duch…:( rekla jsem to manželovi, že nic a on mel desnou radost, až me to zamrzelo…:( tak snad se toho treťátka nekdy dočkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
13.4.15 21:47

@janibambulka jeee to je skoda :( urcite se jeste dockas :hug: a manzel bude mit radost az bude tretatko trochu pozdeji ;) preci jen byste je meli brzy za sebou a byl by to zahul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze