Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@janibambulka píše:
@AniNevim jo,ja jsem dobra i v jinych vecech…treba jsem vedela, ze jsem tehotna tyden po planovanem pokusu a dr se divil, ze jak jsem to mohla citit…a pri druhem taktez..test jsem si udelala jenom kdyz jsem šla k dr, a to mi uz kamoska rikala, abych si ho udelala, nez tam pujdu, ale ja jsem to vedela, ze tam je…nevim proč to tak mam…
tomu verim. Take jsem to tak mela, ale sem do diskuzi to radeji nepisu. U me to ale nebylo priznaky, ale takove „zakopnuti“ o nejakou myslenku.
Jinak nekdu tu psal beata, tu bych nedavala trem kotatum jsem dala jmena agata, beata, a spagata
takze to by zakladatelka musela ty dve holcicky prejmenovat ![]()
@janibambulka Natálie se mi dřív líbila moc, ale přijde mi, že teď už je přenatálkováno.
Jdu chrnět, ženy, a ty vlítni na chlapa s tím, že jsme vám vybraly aspoň deset krásnejch holčičích jmen - takže jestli zná tu o tom králi, co měl tři dcery.
![]()
Dóbrou a za 14 dní očekávám info, že je tam!
![]()
Pomalu musim jit spat, bude se budit pred pulnoci dcerka nakojeni, tak všem moc dekuji za tipy…zitra když tak okomentuji a dam vedet jestli bude treťatko…nevim jak moc je antikoncepce kojenim učinna…ale jsem se smala, když se to stalo manzelovi…fakt sme zodpovedni a sme si rikali, ze nam se to nemuze stat…ha neberu, nechci pribirat, mam uz tak nadvahu…proste sme si doted vzdy dali pozor…tak jsem zvedava…jak to dopadne…
@AniNevim me taky i mi prijde ze to k sobe hezky ladi
ale pro treti sestru uz jsme zadny nevymyslela ![]()
@janibambulka píše:
@AniNevim agata je taky fajn…hanychova taky…
nj, to je ta blba asociace v CR a ted, kdyz je vsude videt. Uz se ji ale zacinaji delat vrasky, tak take nebude dlouho sálat „moudra“ ![]()
@janibambulka tak ja na tehotensky prukazce mela napsano ze kojeni neni antikoncepce:P a ted jsem nekde cetla ze kojeni muze bejt spolehliva antikoncepce jen kdyz jen kojis, pres den myslim maximalne po 4 hodinach v noci po 6ti, dite necumla dudlik ani prsty:P no a dite nesmi bejt starsi 6 mesicu ![]()
@a12 hmm..tak to kojeni mame docela časty, timke byl pred tydnem rok…v noci kojim po 2,3 hodinach…pres den taky docela často… no i časteji jak po 4 hodinach si pride porad pro mličko…prave ani ms jeste po porodu nedorazila… ale nevim do jake miry je mozne otehotnet po nehode…manzel mel nejaky vadny kondom…pritom ostatne v balicku byli ok…tuten proste nesel poradne nasadit a pak zustal ve me chvilinku, nez jsem ho vytahla, to uz ale vytikal…roztrhly mi neprišel… tak nevim…nejsem expert pres sexuologii… ![]()
@janibambulka píše:
@a12 hmm..tak to kojeni mame docela časty, timke byl pred tydnem rok…v noci kojim po 2,3 hodinach…pres den taky docela často… no i časteji jak po 4 hodinach si pride porad pro mličko…prave ani ms jeste po porodu nedorazila… ale nevim do jake miry je mozne otehotnet po nehode…manzel mel nejaky vadny kondom…pritom ostatne v balicku byli ok…tuten proste nesel poradne nasadit a pak zustal ve me chvilinku, nez jsem ho vytahla, to uz ale vytikal…roztrhly mi neprišel… tak nevim…nejsem expert pres sexuologii…
je to tam ![]()
Je tu spousty krásných jmen. Já jsem Beata a mám Theu, líbí se mi Stella, Elis.