Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lizzi píše:
Znám jednu Tiffany, má příjmení Demeterová.. Sofie je OK
já to nechtěla psát.. tu jsou Tiffany 3×, Kováčová, Demeterová a tu třetí netuším, ale nebude mít o moc jinší příjmení ![]()
@Tiffankaa píše:Koukám že Tiffanka se nelíbí vůbec
Stejne si dej co chces myslis ze na nekdo rozhodovat ze rebe? Dej Hildegardu
Mně se třeba Tiffany docela líbí, ale ve zdejších podmínkách bych ji nedala. Sofinka je jedna z favoritek i v mém seznamu jmen, ale rozhodně s E na konci
@Tiffankaa píše:Koukám že Tiffanka se nelíbí vůbec
Ale líbí, jenže se to jaksi nehodí do ČR, pokud není tvůj manžel cizinec s cizím příjmením..Potom by to bylo o něčem jiném..
Zůstaňte u té Sofinky.. ![]()
@martina.se píše:
já to nechtěla psát.. tu jsou Tiffany 3×, Kováčová, Demeterová a tu třetí netuším, ale nebude mít o moc jinší příjmení
Mně se u těchhle jmen vybaví vždy takové spojení, znám je všechny osobně - Esmeraldu, Kasandru, Romea, Brendu, Jessicu i tu Tiffany ![]()
@Lizzi píše:
Mně se u těchhle jmen vybaví vždy takové spojení, znám je všechny osobně - Esmeraldu, Kasandru, Romea, Brendu, Jessicu i tu Tiffany
A ještě Milágros ![]()
@Tiffankaa nevím, co s manželem děláte, ale kdyby s mým synem chodila do školky Tiffany, pomyslela bych si, že je to nejspíš rodina kolotočářů (nic proti ním nemám, každý se nějak živí).
Obě jména se mi líbí.
Sofie je hezké, ale je jich moc, takže dávám hlas pro Tiffany
.
@Lizzi píše:
Mně se u těchhle jmen vybaví vždy takové spojení, znám je všechny osobně - Esmeraldu, Kasandru, Romea, Brendu, Jessicu i tu Tiffany
a prosimte, tolik?
…jsi z chanova??
Mně se jméno Sofie líbilo vždycky moc, chtěla jsem ho dát, až budu mít mimi, ale poslední dobou mi vadí, že je jich fakt hodně. Ale z těch dvou jmen bych vybrala určitě Sofie/Sofia.
Sofie ano, Sofia/Tiffany/Nataly ne.