Jméno Tiffany nebo Sofia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
16.1.14 17:18

@LUCIPERKA-ddub Teda fakt jo? Tak to máš dobrý! A je fakt že mě to překvapilo. Já se většinou setkala s Danielou které říkají Dano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
16.1.14 17:21

Jednoznačně Sofie - klidně bych dala i své dceři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.1.14 17:28
@Misulicka 1 píše:
@LUCIPERKA-ddub Teda fakt jo? Tak to máš dobrý! A je fakt že mě to překvapilo. Já se většinou setkala s Danielou které říkají Dano.

Kolegyni se rika Dáňa, Danča, Daniela ani ne ;) A Dano se ji nelibi :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
16.1.14 17:28

Pokud dostane malá cizí příjmení, tak by ta Tiffany možná nebyla takový průšvih :nevim: Ale pokud budete žít tady v republice, zvolila bych taky spíš tu Sofii, i když je jich hodně :think: To by se musela jmenovat Brunhilda nebo Mečislava, aby jich nebylo hodně :zed:

Já jsem třeba zamilovaná do jména Nathan pro kluka, ale prostě si ho k našemu příjmení netroufám :?

Příspěvek upraven 16.01.14 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.14 17:29

Rozhodně Sofie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.14 17:29

Tiffany :potlesk: Krásný jméno, také mě napadlo, ale bohužel mi neprošlo.. Sofinek začíná být hoodně, v podsední době se kolem nás narodily tři..I když jméno je to taky hezké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 17:31

@Misulicka 1 @kaja00 moje celé jméno tak jak je psáno i v OP je Dana Daniela a většinou se setkávám, že mě oslovují Danielo než Dano… Asi proto, že je tady ten výběr a jména sou dost podobná, téměř stejná.
U dcery to mám jinak, ta se jmenuje Hana Daniela, takže je to prostě Hanička na každý pád. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.1.14 17:34
@Fjodorka píše:
No jo, ale to je snídaně u TiffanyHO :lol:

Dyt joooo, ja vim (muj oblibeny film ;-) ) proto rikam, ze u Audrey je to proste jiny. Ale proste…nedalo mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
16.1.14 17:34
@Tiffankaa píše:
Pořád přemýšlím nad tím jaké dát naší princezně jméno, manželovi se líbí Tiffany že by jsme jí říkali Tiffko, Tiffí, Tiffanko…Já jsem viděla nedavno tak úžasný film jmenovalo se to Pod jednou střechou a tam měli holčičku jmenovala se Sofia a říkali jí Sofí, Sofinko…to se mi moc líbilo, muž není proti ani pro Sofinku, ale Tiffku bych klidně taky dala. Tak co se Vám líbí více? Třeba by jste ani jedno nedali, ale co je Vám sympatičtější? :)

Pokud chceš z dcery „štětku“ tak Tiffany. Pokud chceš aby měla jméno jako každá třetí holčička v týhle republice tak Sofia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pardon za tu „štětku“… vždycky se mi vybaví jedna z nějakého filmu… Tiffany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.1.14 17:35

@LUCIPERKA-ddub Tak to je dobry :D Koukam ze rodice se pojistili, to jsem jeste neslysela Dana Daniela ale je to pekny. Hanicka super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.1.14 17:40

Sofie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
16.1.14 17:41

Sofinka je hezké. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
16.1.14 17:42

Mně se líbí Tiffany - ale jen v tomhle tvaru - Tiffko a Tiffi mi moc dobře nezní. Ale základ je krásný :-). Jméno Sofie se mi nelíbí, je jich všude moc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 17:47

@Misulicka 1 jj já se tak nějak taky pojistila Hana Daniela, teď ještě tu druhou holčičku, kdyby se zadařilo a budu spokojená. U druhé už mám tak nějak taky vybráno. :) Horší by to bylo s klukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.1.14 17:47

Sofii je uz hrozne moc, bude jich ve sklolce plno, mam ten samy problem s Matyasem :roll: Nu co naplat.. Tiffany je dobry..nema to moc lidi.Ja jsem radeji pro originalitu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence