Jméno Tiffany nebo Sofia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.1.14 16:48
@Misulicka 1
@Misulicka 1 píše:
@Tiffankaa My máme pro naši vybráno Lucie ale když to tak čtu… Sofie(a) je krásné a dokonce i v těch zdrobnělinách, ale Tiffany je bezkonkurenční - nikdy by mě to nenapadlo. Problém je že třeba Tiffka už tak dobře fakt nezní. Je to stejné jako Daniela - Dana, Michaela - Míša, Michala, Gabrela - Gábina, Gabka… přemýšlela bych spíš zda se ti líbí ty pozměněná jména, Tiffany ani Sofie jim v podstatě nikdo neřekne. Proto my dali kluka David, aby neviděl své jméno jen na papíře. Já třeba znám své jméno jen z korespondence a titulu, to je docela smutné :nevim:

chce to dobře vybrat. Mi řeknou max Marti, ale jinak to zkomolit ani snad nejde :dance: Jinak já mám Adama, ale on se odmala brání, že není žádný Áďa a pod, vyžaduje, aby se mu říkalo Adame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 16:52
@Lizzi píše:
zdrobnělý jména se dávala dřív - prateta od bývalýho přítele byla Terezička, máma od švagrové Ivanka :-) Fanynka je pěkný jméno :-)

ale milá Fanynka byla o hlavu vyšší, jak všichni ostatní a asi o 30 kg těžší.. chudák holka si pěkně užila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.1.14 16:53

Tyfí, Tifko 8o strašný, co to máme za zvyk dávat dětem jména, která pak komolíme do našich patvarů a zkomolenin. Tifko, něco tak hroznýho jsem dlouho nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
16.1.14 16:53
@Tiffankaa píše:
Pořád přemýšlím nad tím jaké dát naší princezně jméno, manželovi se líbí Tiffany že by jsme jí říkali Tiffko, Tiffí, Tiffanko…Já jsem viděla nedavno tak úžasný film jmenovalo se to Pod jednou střechou a tam měli holčičku jmenovala se Sofia a říkali jí Sofí, Sofinko…to se mi moc líbilo, muž není proti ani pro Sofinku, ale Tiffku bych klidně taky dala. Tak co se Vám líbí více? Třeba by jste ani jedno nedali, ale co je Vám sympatičtější? :)

Slyšet na chodníku někoho volat „Tiffko“ nebo „Tiffi“, budu se rozhlížet, kam že se mu ten pes zaběhl…

Krásné jméno - ovšem jenom v nezkomolené podobě a bez českého příjmení.

Sofie je fajn - ohrané, jmenuje se tak dneska kdekdo, ale pořád lepší než Tiffany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.1.14 16:54
@martina.se píše:
@Misulicka 1chce to dobře vybrat. Mi řeknou max Marti, ale jinak to zkomolit ani snad nejde :dance: Jinak já mám Adama, ale on se odmala brání, že není žádný Áďa a pod, vyžaduje, aby se mu říkalo Adame :mrgreen:

Hihi já mám bohužel Michaela :,( Jméno hezký ale nikdo neřekne jinak než Míšo, představovat se tak mi přijde jak když je mi 15 (krom toho se mi to nelíbí), Michalo mi doma řekli jen když už jsem provedla jó něco velkého takže to vůbec a když se představím Michaela, v příští konverzaci mi nejen každý vyká ale ještě to MichaELO zdůrazní jako by říkal "ty k..vo na co si tu hraješ… takže vím o čem mluvím. No náš Davídek to teda taky nemá lehký, Davide mu říká jen brácha (ví že jsem chtěla jméno co se nedá komolit) a ve mě vždy cukne, cože to malej provedl :D Btw Adámek dobrej, držim palec ať vydrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.1.14 16:55
@martina.se píše:
ale milá Fanynka byla o hlavu vyšší, jak všichni ostatní a asi o 30 kg těžší.. chudák holka si pěkně užila :zed:
:mrgreen: tak tohle ale rodiče při narození nemohli vědět :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
550

Nataly? To zní jako Natálie, co neumí pravopis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223

Tiffany bych nedávala.. mohla by vas v pozdejsim veku za to jmeno nemit rada..asi tak jako nejaka ta Esmeralda Novakova a tak..
SofiE je hezky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.1.14 16:58
@hypnoza píše:
http://www.youtube.com/watch?…Ovsem u Audrey je to jina :-)

No jo, ale to je snídaně u TiffanyHO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Misulicka 1 píše:
Hihi já mám bohužel Michaela :,( Jméno hezký ale nikdo neřekne jinak než Míšo, představovat se tak mi přijde jak když je mi 15 (krom toho se mi to nelíbí), Michalo mi doma řekli jen když už jsem provedla jó něco velkého takže to vůbec a když se představím Michaela, v příští konverzaci mi nejen každý vyká ale ještě to MichaELO zdůrazní jako by říkal "ty k..vo na co si tu hraješ… takže vím o čem mluvím. No náš Davídek to teda taky nemá lehký, Davide mu říká jen brácha (ví že jsem chtěla jméno co se nedá komolit) a ve mě vždy cukne, cože to malej provedl :D Btw Adámek dobrej, držim palec ať vydrží :kytka:
:mrgreen: Měli jsme na základce 2× Michaelu, byla to malá a velká Míša.. Takže je mi jasné, o čem mluvíš. Michaelo jim fakt říkal snad jen později profesor, když jim něco nešlo :think:
Jinak kluk se obhajuje od mala..jen čekam, kdy přileze s nějakou přezdívkou. Ale jméno si komolit nenechá. Už ve školce vřískal, že není žádnej Áďa, ale že se jmenuje Adam :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Tiffany je strasny 8o :mrgreen: Sofie je moc pekne jmeno :) Sofia-asi neee :nevim: ;) Hlavne abyste vybrali to na cek se dohodnete :kytka: Jo a k te Nataly-leda jestli mate cizi prijmeni jinak dejte Natalii-to je moc pekne jmeno…takhle :D Z tech tri jmen asi Natku :) :hug: Ale je to vase rozhodnuti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 16:59
@Lizzi píše: :mrgreen: tak tohle ale rodiče při narození nemohli vědět :mrgreen:

to je jasné, ale měli počítat se vším :think: osobně znám i jednu Otylku a to je teprva mazec.. nepochopim takovou pomstu dítěti :think: radši něco obyč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
16.1.14 16:59
@Misulicka 1 píše:
když se představím Michaela, v příští konverzaci mi nejen každý vyká ale ještě to MichaELO zdůrazní jako by říkal "ty k..vo na co si tu hraješ…

No… Michaelo, Ty… to mi tedy fakt z pusy nejde. :lol:

Stejně jako u chlapa… Michaeli… to se prostě nedá, tam to „Vy“ naskočí automaticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.1.14 17:02

Sofie je hezké jméno, ale dává ho teď snad každý…Tiffany je dost zvláštní, a to komolení jména je hrůza..Nataly už zní líp, ale souhlasím s ostatními, že Natalie by byla lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.1.14 17:02

Byli jsme ted u doktora a z 11 deti byly 3 sofinky. Za me teda radsi Tiffany nebo hledat dal. (ja mam treba moc pekny jmeno, sle od skolky az po vejsku jsme byly toho jmena vzdycky tri. Nic moc teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze