Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V kombinaci s příjmením se mi více líbí Jan.
Svátky bych zas až tak neřešila ![]()
@Janča1212 Já tě s tím svátkem, narozkama, vanocema chápu. Přítel to má stejně, všechno dokupy během 14ti dnů. Volím pro Honzíka ![]()
Náš první syn je Matěj - svátek v únoru, narodil se na Silvestra - takže vše má taky v jednom
…ale myslím, že během roku si to vynahradí při MDD, při vysvědčení apod. Pořád je co slavit ![]()
@Kallkapa píše:Svátky bych zas až tak neřešila
S tím souhlasím - já volila jména zase tak, že se mi moc líbí a melodicky se k sobě hodí - MaTĚj a VojTĚch
![]()
Já bych na svátek koukala rozhodně. Děti ty oslavy dost prožívají a celej rok nemít nic, to nevyrovná ani trojnásobná oslava v prosinci. Dala bych Honzu.
Přesně uvažujete jako já
Všechny pro a proti jsou u mě vyrovnané ![]()
Kubíček praví, že bude mít BÁCHU… toť vše ![]()
Čágo Jani
Obojí je moc hezký, na svátek bych se neohlížela, podívej, já mám Adámka a taky nám to nevadí…Ale víš co? Určitě někde v nitru máš favorita. Takže si hoď korunou a ono ti to hned napoví, co by sis přála, aby vyšlo
Zkus to ![]()
Tak je tu další jméno… TOMÁŠ…
ALE
Tomáše má už můj bratr. Bydlí na druhém konci republiky a vídáme se tak max 2× do roka. Je mu už 15 let… Jako Tomášek by se nám moooooooc líbil, ale asi je to blbost, co?? Aby se bratranci jmenovali stejně?? I když každé má jiné příjmení
Nebo třeba Jiří Mareček a taky Petr Mareček, svátek neřeš
,mě se druhé dítě narodilo na svátek prvního, máme taky Jakuba a Adélka se narodila 25.7. a jméno pro ní vybral Kubík, zeptej se Vašeho Kubíčka jaké se mu líbí jméno pro brášku ![]()
@jannaa píše:
Nebo třeba Jiří Mareček a taky Petr Mareček, svátek neřeš,mě se druhé dítě narodilo na svátek prvního, máme taky Jakuba a Adélka se narodila 25.7. a jméno pro ní vybral Kubík, zeptej se Vašeho Kubíčka jaké se mu líbí jméno pro brášku
On na tohle neodpoví. Řekne, že neví, že to bude Bácha
Já jsem taky pro Honzíka
.Víc se mi líbí i v kombinaci s příjmením
.A mám kamaráda co se narodil 22.prosince a jmenuje se Adam
.A moc nadsený z toho, že má všechno v rozmezi jednoho týdne zrovna není
.
Jinak Tomáše nééé. Je to takový divný, aby se bratranci jmenovali stejně i když bydlíte daleko, ale samozřejmě proti gustu žádná
.
Hlavně ať je chlapeček zdraví ![]()
Neres prosinec
ja to treba mam 4 dny po sobe
23.8 svatek,27.8 narozky
at to rozsekne Kubik, nebo losujte z klobouku