Jaké jméno vybrat k Jakubovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
8.8.12 11:57

Neres prosinec ;-) ja to treba mam 4 dny po sobe :-D 23.8 svatek,27.8 narozky :-) at to rozsekne Kubik, nebo losujte z klobouku ;-)

• Citovat
  • Upravit
8566

V kombinaci s příjmením se mi více líbí Jan.

Svátky bych zas až tak neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

@Janča1212 Já tě s tím svátkem, narozkama, vanocema chápu. Přítel to má stejně, všechno dokupy během 14ti dnů. Volím pro Honzíka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irenea
8.8.12 11:59

Náš první syn je Matěj - svátek v únoru, narodil se na Silvestra - takže vše má taky v jednom :) …ale myslím, že během roku si to vynahradí při MDD, při vysvědčení apod. Pořád je co slavit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Irenea
8.8.12 12:08
@Kallkapa píše:Svátky bych zas až tak neřešila ;)

S tím souhlasím - já volila jména zase tak, že se mi moc líbí a melodicky se k sobě hodí - MaTĚj a VojTĚch :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
578
8.8.12 12:13

Já bych na svátek koukala rozhodně. Děti ty oslavy dost prožívají a celej rok nemít nic, to nevyrovná ani trojnásobná oslava v prosinci. Dala bych Honzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.8.12 12:22

Janek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
8.8.12 12:42

Přesně uvažujete jako já :-) Všechny pro a proti jsou u mě vyrovnané :-(
Kubíček praví, že bude mít BÁCHU… toť vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
8.8.12 14:24

Čágo Jani :mavam: Obojí je moc hezký, na svátek bych se neohlížela, podívej, já mám Adámka a taky nám to nevadí…Ale víš co? Určitě někde v nitru máš favorita. Takže si hoď korunou a ono ti to hned napoví, co by sis přála, aby vyšlo :lol: Zkus to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
9.8.12 09:03

Tak je tu další jméno… TOMÁŠ…

ALE

Tomáše má už můj bratr. Bydlí na druhém konci republiky a vídáme se tak max 2× do roka. Je mu už 15 let… Jako Tomášek by se nám moooooooc líbil, ale asi je to blbost, co?? Aby se bratranci jmenovali stejně?? I když každé má jiné příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.8.12 09:21

Nebo třeba Jiří Mareček a taky Petr Mareček, svátek neřeš :),mě se druhé dítě narodilo na svátek prvního, máme taky Jakuba a Adélka se narodila 25.7. a jméno pro ní vybral Kubík, zeptej se Vašeho Kubíčka jaké se mu líbí jméno pro brášku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
9.8.12 09:25
@jannaa píše:
Nebo třeba Jiří Mareček a taky Petr Mareček, svátek neřeš :),mě se druhé dítě narodilo na svátek prvního, máme taky Jakuba a Adélka se narodila 25.7. a jméno pro ní vybral Kubík, zeptej se Vašeho Kubíčka jaké se mu líbí jméno pro brášku :)

On na tohle neodpoví. Řekne, že neví, že to bude Bácha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
9.8.12 09:27

Kdybych byla ve vaší situaci, dala bych jednoznačně Jan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
9.8.12 09:34

Já jsem taky pro Honzíka ;).Víc se mi líbí i v kombinaci s příjmením :).A mám kamaráda co se narodil 22.prosince a jmenuje se Adam :zed:.A moc nadsený z toho, že má všechno v rozmezi jednoho týdne zrovna není :?.
Jinak Tomáše nééé. Je to takový divný, aby se bratranci jmenovali stejně i když bydlíte daleko, ale samozřejmě proti gustu žádná :D.
Hlavně ať je chlapeček zdraví ;-)

• Citovat
  • Upravit
654
9.8.12 09:39

A co Lukáš Mareček? Ale jinak bych dala Honzíka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí