Jaké jméno vybrat k Jakubovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
9.8.12 09:53
@Supermanka píše:
A co Lukáš Mareček? Ale jinak bych dala Honzíka:-)

Lukáše už má taky brácha…Já si nemám z čeho moc vybírat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.8.12 10:04

@Janča1212 No já bych jednoznačně volila Jakuba, ale toho už máš takže fakt toho Honzíka a nebo počkej až budeš špunta držet v náručí co ztebe vypadne kamarádka celou dobu tvrdila, že se bude malá jmenovat Markéta a nakonec zní na porodním sále vypadlo Emma :-))I její manžel byl překvapenej, ale je to prostě Emma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.8.12 10:35

@Janča1212 - no je fakt, že máš Kubíčka ještě malého na to aby řešil jména, tak zkus mluvit k mimi v bříšku vytip. jmény a uvidíš, já naší Adélce říkala už v bříšku Aďa a 14 dni před porodem jsme řešili s manžou jméno on chtěl Nikolu, ale syn né a já taky né, prostě říkej jména nahlas a mluv na bříško a uvidíš, třeba nakonec vyberete úplně jiné, ale Honzíků je moc, já znám od kámošek 3 i když je to krásné jméno a co Michal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
9.8.12 10:38
@jannaa píše:
@Janča1212 - no je fakt, že máš Kubíčka ještě malého na to aby řešil jména, tak zkus mluvit k mimi v bříšku vytip. jmény a uvidíš, já naší Adélce říkala už v bříšku Aďa a 14 dni před porodem jsme řešili s manžou jméno on chtěl Nikolu, ale syn né a já taky né, prostě říkej jména nahlas a mluv na bříško a uvidíš, třeba nakonec vyberete úplně jiné, ale Honzíků je moc, já znám od kámošek 3 i když je to krásné jméno a co Michal :)

Nee, máme vytipované tyhle jména- Jan, David a (Tomáš)
Nic jiného se nám nelíbí. Nad ničím jiným už neuvažujeme…Michalů je tady přehršel :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
9.8.12 10:43

Jan :palec:. Je to moc hezké jméno a k příjmení se pěkně hodí.

• Citovat
  • Upravit
kinley
9.8.12 10:44

Tomášek :))

• Citovat
  • Upravit
573
9.8.12 10:45

@Janča1212 - vypadá to teda na Honzíka :) že, tak ať jste oba zrdaví a vše dopadne dobře, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
9.8.12 10:47

Jarda mareček… :D :D :D znám jednoho takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
9.8.12 10:49
@bberunda píše:
Jarda mareček… :D :D :D znám jednoho takového

Neee, Jardu určitě ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.8.12 10:51

My jsme úplně stejně řešili holčičí jména - chtěli jsme už 2× Barunku a bylo nám líto, že by si svátek, narozky a Vánoce odbyla během jednoho měsíce (nakonec máme kluky, tak se to pokaždé vyřešilo tak nějak samo :mrgreen: )Ale známá má Báru narozenou 5.12., takže to asi opravdu řeší málokdo. Na vašem místě bych dala Jana a vymyslela nějakou origoš modifikaci, která není tak běžná jako Honzík - třeba Janek. Taky znám jednoho, co byl jako malý Jenda a jako dospělý je Jeňák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
9.8.12 10:51

Já bych ten svátek zase řešila. Jak píše Janča, mít v prosinci narozeniny, svátek i Vánoce je blbý. Měla jsem takhle kamarádku Evu, narozenou v prosinci a vím, že jí to jako dítěti bylo strašně líto.
Takže za mě hlasuju pro Honzíka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
9.8.12 11:01

Napadlo mne, ještě jedno řešení a to dát mu ty jména obě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
9.8.12 11:03

My osobně jsme tedy svátek řešili tak, aby ho malý neměl blízko u narozenin, ty děti prostě oslavy chtějí, i když je jen malinká a rodinná, navíc do toho vánoce, to bych mu fakt neudělala.
K příjmení se mi líbí víc David než Jan, ale nadala bych ho, už právě pro ty důvody takže za mě Honzík. Ještě by se mi k příjmení líbil Michal..Míša Mareček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
9.8.12 11:11

Jako první, jen když jsem četla název diskuze a ne ty prosincové limity :), mě napadl k Jakubovi Štěpán

jestli chceš letní jméno, tak třeba Kamil, Dušan, Vojtěch, Filip, Vít, Ivan, Pavel, Viktor (je tam sice R, ale s Marečkem mi to nějak zvlášť nevadí a měli by s bráchou svátek ve stejném týdnu), Jáchym, Jonáš…atd. atd.

jinak obecně, pokud je Vaše vysněnéjméno Davídek, tak bych ho vklidu dala, já mám svátek 6 dnů po narozeninách a NIKDY, opakuju nikdy jsem to nepociťovala jako handicap, naopak, oslavila jsem narozky a věděla jsem, že vééélmi brzo budou další dárky ;) (a mmch. brzo pak je Mikuláš a Vánoce) a fakt mi to nikdy nevadilo, myslím že děti to tak neřeší a berou, co je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kačka zitova
25.2.13 14:39

David i jan jsou pekna jmena, ale volim honzu davidek by byl chudak když se narodi v zimě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure