Miminko nemrká

111
8.8.12 11:14

Miminko nemrká

Ahoj všichni,
nevím, jestli plašíme, ale radši se optáme. Malý je 7 týdnů a když je vzhůru, tak málo mrká, jen sleduje okolí, na hlas normálně reaguje, ale mrkne tak 2-3× do minuty nebo když se lekne. Je to normální nebo s tím radši někam zajít?
díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
8.8.12 11:20

Tak tohle mě nikdy nenapadlo sledovat u dítěte. a proč se ti to zdá špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.8.12 11:26

Řekla bych že je to normální.. Ale to je věc názoru a pohledu na věc. Ale také by mě zajímalo proč se ti to zdá špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.12 11:28

Vím, že když dítě spí s otevřenýma očima, mohou oči vysychat a být náchylnější k zánětu, ale dvakrát třikrát mrknout do minuty mi zas taková tragédie nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.8.12 11:29

Schválně si zkus spočítatk kolikrát mrkneš ty. Já taky nemrkám stokrát za minutu, myslím, že to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
8.8.12 12:27

Teď jsem to stopla své dvouleté - taky 3× za minutu. :palec: (Když to zkusím stopovat u sebe, tak najednou začnu mrkat jak blázen :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
8.8.12 12:38

Taky si myslím že je to normální děti málo mrkají většinou ale taky nevím proč ale neměla bych z toho strach tedy pokud by nedostala nějáký ten zánět tak bych to neřešila
jsem se první podívala na tvůj metřík a úplně jsem se lekla že jsi těhotná nějak dlouho až potom jsem si přečetla příspěvek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domimís
8.8.12 14:03

Tak já jsem taky plašan a u mslého jsem si toho všimla, když mu bylo pár týdnů :lol:
Taky skoro nemrkal, ptala jsem se doktora a je to prý normální!

• Citovat
  • Upravit
13021
8.8.12 19:30

To je normální, podle mě to tak dělají všechny děti-takhle malé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.8.12 17:45

Díky holky, já jsem si to myslela, že to je normální, ale můj manžel je plašan a o malou se bojí. Tak mě „donutil“ tohle téma založit. Každopádně díky, jsem sama ráda, že to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí