Jaké jogurty, od kolika měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
12.5.10 12:41

Jaké jogurty

Ahoj holky můžete mi napsat jaké jogurty dáváte svým drobečkům? Je nám skoro 11m a dávám bílé ale už jsem dala třeba i od jo borůvkový nebo meruňkový. Máte oskoušené i jiné značky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
12.5.10 12:45

Hollandie bílá nebo ochucená, je dobrá a kvalitní.
Koukám můžu jít do reklamy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
12.5.10 12:46

Do roka jsem dávala bílý Bio od Olmy, protože konzistence nám vyhovovala nejvíc. Pak jsme přešli na Activii a Hollandii, teď už dáváme prakticky všechno podle chuti. Ale stále bílé, jen tak jednou do týdne to zpestříme nějakým Kostíkem nebo něčím takovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21478
12.5.10 12:48

dávali jsme holandii a Florian. Ještě se hodně doporučuje Olma nebo jogurty z Kunína.
teď kupuju i tvarohoouv activii, klasickou activii, občas kostíky, ale ty mi vadí… nebo třeba zakysaný Cavalier. ale klárka je už veliká.
jinak bych se velkým obloukem vyhnula jogurtům tipu Dobrá máma a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.10 12:49

myslím si,že záleží,jakou bude mít po těch jogurtech reakci…my jsme vždycky dávali bíle jogurty a pak ovocné-floriany a pak ty dětské jogurty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karamelína
12.5.10 12:58

Já dávám výhradně smetanové holandii nebo floriána, nebo pak Kunín, Olmu, jak píše Nozu. Anebo ty ve skleničce. Bílé i ovocné, toho bych se nebála.
Activii bych nedala ani sobě, kostíky ochutnal, ale moc mu nejely. A podle posledních výsledků testů to pro děti není moc vhodný… Člověk nesmí podlehnout všem těm reklamám a řídit se rozumem :wink:

• Citovat
  • Upravit
1283
12.5.10 13:18

já z vlastní zkušenosti radím co nejdýl dávat jogurty bílé. obě holky je velmi rychle začly odmítam jakmile dostaly ochutnat nějaký ovocný. starší tak v roce a půl, mladší kolem roku :lol: a kostíky a spol. bych nejradši zrušila. proč neudělají obyč choceňský jogurt v nějakém lákavém obalu s nálepkou pro děti???? klidně bych si za něj připlatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.5.10 13:23
saja1 píše:
proč neudělají obyč choceňský jogurt v nějakém lákavém obalu s nálepkou pro děti???? klidně bych si za něj připlatila…

já bych ty kostíky a dobrý mámy zakázala úplně.

Syn skoro do 2 let neznal jiný než bílý. Linda taky jede zatím v bílém klasiku. Občas ji do toho přidám ovocnou přesnídávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 13:25

Budu se opakovat, já dávám malé nejradši Valmez a Hollandii. A třeba v Kauflandu kupuju Milblu - bílé totiž dělá Hollandia a ovocné Olma :palec: Ale dcerka to má pořád na střídačku s bílýma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.5.10 13:27

no a co tak obyčejnou zakysanou smetanu a ovoce do toho - do dělá moje švagrová jaký na to máte názor, já sama nevím, přijde mi to tučné, ale nevím, nechci to hodnotit - jo a jaký máte názor na termixi, tvaroháčky, lipánky, pribiŇáčky.. Nechápu proč ty Dobré mámy odsuzujete - sama je dávám teda opravdu vyjímečně, spíš že sama jím Activi bilou, tak i malému dávám, ale znám moc maminek co ji kupujou, je to jeom dotaz, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.10 13:50

Zakysanou smetanu a ovoce + ještě piškoty, ale to je spíše jednou za čas na přípravu vynikajícího dortu. Ten si děláme. Co se týká lipánků atd. když to dítě nejí každý den pořád to stejné, ale střídá se to třeba s jogurty, tak proč ne. Ale řekla bych ne denně třeba 3ks.
Jinak dělejte si podle sebe, protože mě přijde , že na emiminu to začíná být drsné. Jak se některé maminu pouští do druhých, jen aby prosadily svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
12.5.10 13:54

kvaček - kys. smetana mi přijde taky dost tučná. ale pokud to není každý den.....na dobré mámě a spol. mě osobně vadí zejména kila cukru, škrobu, arabské gumy a bůhví čeho. podívej se schválně na složení. správný jogurt má být podle mě z mléka nebo smetany a jogurtových kultur. viz. hollandie nebo choceňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.5.10 13:58

Kvaček, termixy, tvaroháčky, Lipoše a Pribináka beru jako dezerty, svojí dcerce je dávám jednou za čas, konkrétně teda Lipánka. Podle složení mi totiž vycházel nejlíp. U Dobré mámy mi taky vadí ty náhražky, pro dceru chci jogurt a ne náhražky. Ale kamenovat za to nikoho nebudu, každého věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21478
13.5.10 08:26

no zakysaná smetana mi taky na běžné pravidelné jídlo řipadá dost tučná. ale taky záleží, jak starému dítěti se dává. Já třeba kupuji Cavalier - to je zakysaná smetana s ovocem - manžel to miluje a klárka si tak jednou týdně dá taky. ale beru to tak, že už je veliká. z Kostíků taky rostu, ale když jde se mnou Klárka nakupovat, tak si jedny vymůže. strašně se jí tam líbí lentilky a samolepky :roll: ale sama od sebe jí je nekupuju… ono je to těžké. děti jsou už v raném věku masírovány reklamou a tak se prostě občas neubráním tomu, abych koupila něco s čím z hlediska výživy úplně nesouhlasím. ale jednou za čas to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.5.10 23:37

My kupujeme bílé s ovocem, ve skleničce. Jiné jsme zatím nezkoušeli, tyhle jsou bez konzervantů a malému moc chutnají :-D. Jahoda, malina, borůvka a meruňka :-) střídáme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí