Jaké jogurty, od kolika měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Peepka
8.12.11 22:17

Dotaz novopečenky: od kolika měsíců dávat jogurty a jaký máte náror na kozí jogurty?

• Citovat
  • Upravit
5429
8.12.11 22:26

Jogurt dávat bílý od 8 měsíců.Kozí jogurty netuším :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peepka
8.12.11 22:32

moc moc díky :mavam: , my jsme od začátku na lahvi a teď jsme dokončili 6.měsíc, takže doporučení dětské doktorky mne docela překvapilo. Já raději ještě počkám, přibývá, takže snad opravdu nemusím spěchat :)

• Citovat
  • Upravit
3513
8.12.11 22:36

mě dokonce doktorka radila až od 10m, kvůli vysokému podílu bílkovin. Ale začali jsme jako všichni od uk. 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.12.11 22:47

Dávala jsem od holandie ten selský a ochutila ovocem, pozdeji nějaké kvalitnější.Třeba od Olmy Florián není špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 23:09

Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ****** :oops: nakrájím ovoce a hodím do Hollandie. :mrgreen:

Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
9.12.11 14:14
eManzelkaAmama píše:
Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ****** :oops: nakrájím ovoce a hodím do Hollandie. :mrgreen:Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je :mrgreen:

Jo tak to jsem si myslela,že koupím bílý jogurt a dám do něj ovoce.Nadělala jsem si v létě domácí marmelády.No a jak to dopadlo-samozřejmě to nejí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 18:42
Sunnny píše:
eManzelkaAmama píše:
Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ****** :oops: nakrájím ovoce a hodím do Hollandie. :mrgreen:Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je :mrgreen:
Jo tak to jsem si myslela,že koupím bílý jogurt a dám do něj ovoce.Nadělala jsem si v létě domácí marmelády.No a jak to dopadlo-samozřejmě to nejí :zed:

Dinaka od malička miluje ovoce :D Bea ho má ráda, ale odsud posud, takže mi papá jen jablíčko, banán a hrušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
9.12.11 22:04

Začala jsem dávat od 8.měsíce na doporučení lékaře, dávám jedině Hollandii, přijde mi kvalitní, a ještě od 1.roku dávám toho dětského lipánka, nejraději dlabe bílej, je kyselej jak kefír :-) s příchutí banánu nebo mrkve a jablka se nechytám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
31.8.12 11:28

Mě doktorka řekla, že mám dávat jogurt nebo tvaroh do mrkve už teď. Malýmu bude teprve 5 měsíců…tak nevím… Není to moc brzo?

• Citovat
  • Upravit
41882
31.8.12 11:29

@monca114 Přijde mi to docela brzy. Hlavně tvaroh se má dávat až od roka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
31.8.12 11:33

@lyrica no já se právě taky divím… Už začíná s mrkví, tak prý aby neměl zácpu

• Citovat
  • Upravit
32871
31.8.12 11:39

Podle nových doporučení se KM i lepek už mezi 5-6m může, ale jen malinko, testovací zvykací množství, např půl lžičky. A tvaroh ne, má příliš bílkovin, je na mimi moc těžký a i kyselý. Jogurt kdyžtak klasický bílý, může být i smatenový, nejlíp s živými kulturami a hlavně ve složení jen mléko nebo smetana, žádná zahušťovadla, cukr, škrob, sušené mléko, želatina apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.8.12 11:39

Na zácpu bych raději dala švestky nebo heřmánkovej čajík, rozhodně ne tvaroh, pro tak malé mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
31.8.12 11:43

Díky. Jinak čaje mi nepije :(
A jogurt nejlépe asi holandii, že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie