Jaké jogurty, od kolika měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
moc moc díky
, my jsme od začátku na lahvi a teď jsme dokončili 6.měsíc, takže doporučení dětské doktorky mne docela překvapilo. Já raději ještě počkám, přibývá, takže snad opravdu nemusím spěchat ![]()
- Citovat
- Upravit
mě dokonce doktorka radila až od 10m, kvůli vysokému podílu bílkovin. Ale začali jsme jako všichni od uk. 8m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem od holandie ten selský a ochutila ovocem, pozdeji nějaké kvalitnější.Třeba od Olmy Florián není špatný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ******
nakrájím ovoce a hodím do Hollandie. ![]()
Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eManzelkaAmama píše:
Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ******nakrájím ovoce a hodím do Hollandie.
Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je
Jo tak to jsem si myslela,že koupím bílý jogurt a dám do něj ovoce.Nadělala jsem si v létě domácí marmelády.No a jak to dopadlo-samozřejmě to nejí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnny píše:eManzelkaAmama píše:Jo tak to jsem si myslela,že koupím bílý jogurt a dám do něj ovoce.Nadělala jsem si v létě domácí marmelády.No a jak to dopadlo-samozřejmě to nejí
Dávám bílou Hollandii, přijde mi u nás na trhu / cenově dostupná nejkvalitnější a je dobrá. A nebo ty jogurty ve skleničce. Občas něco od Olmy nebo Kunín (české). A místo Lipánka rozmíchám trošku pudingu s tvarohem a mlékem. Nebo místo ovocných chemických ******nakrájím ovoce a hodím do Hollandie.
Radši si to udělám sama doma, když vím co tam je
Dinaka od malička miluje ovoce
Bea ho má ráda, ale odsud posud, takže mi papá jen jablíčko, banán a hrušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem dávat od 8.měsíce na doporučení lékaře, dávám jedině Hollandii, přijde mi kvalitní, a ještě od 1.roku dávám toho dětského lipánka, nejraději dlabe bílej, je kyselej jak kefír
s příchutí banánu nebo mrkve a jablka se nechytám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě doktorka řekla, že mám dávat jogurt nebo tvaroh do mrkve už teď. Malýmu bude teprve 5 měsíců…tak nevím… Není to moc brzo?
- Citovat
- Upravit
@monca114 Přijde mi to docela brzy. Hlavně tvaroh se má dávat až od roka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica no já se právě taky divím… Už začíná s mrkví, tak prý aby neměl zácpu
- Citovat
- Upravit
Podle nových doporučení se KM i lepek už mezi 5-6m může, ale jen malinko, testovací zvykací množství, např půl lžičky. A tvaroh ne, má příliš bílkovin, je na mimi moc těžký a i kyselý. Jogurt kdyžtak klasický bílý, může být i smatenový, nejlíp s živými kulturami a hlavně ve složení jen mléko nebo smetana, žádná zahušťovadla, cukr, škrob, sušené mléko, želatina apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zácpu bych raději dala švestky nebo heřmánkovej čajík, rozhodně ne tvaroh, pro tak malé mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Jinak čaje mi nepije ![]()
A jogurt nejlépe asi holandii, že?
- Citovat
- Upravit
Dotaz novopečenky: od kolika měsíců dávat jogurty a jaký máte náror na kozí jogurty?