Jaké jogurty dáváte dětem?

350
2.4.11 22:50

Jaké jogurty dáváte dětem ???

Ahoj holky, zajímalo by mě, jaké jogurty dáváte dětem s kolika procenty tuku ??? Myslím, ovocné, jaké značky? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
2.4.11 22:51

ja teda rocni holce, hollandii a chocensky jogurt vse bile + cerstve ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.4.11 22:54

Já dávám Hollandii,Chocenskej nebo Argolu ve skleničkách-ovocný.
Ale nejradši asi tu Argolu a Hollandii-to je fakt opravdu jogurt-ne jako třeba activia,která je skoro tekutá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.4.11 22:56

Já kupiju české, taky chocenák,ale jsou i jiné kvalitní.Jednou ve Jste to, co jíte, Cajthamlová??? říkala, že pokud je obsah tuku pod tři porcenta myslím, tak to není jogurt. No děti tuky potřebují, pokud nesní dva jogurty najednou, tak vůbec nevadí, že je tam tuk.Prostě nemusíš mít pocit, že jim škodíš, že je tam moc tuku.

Příspěvek upraven 02.04.11 v 22:57

• Citovat
  • Upravit
50725
2.4.11 22:56

Já kupuju většinou Valašské Meziříčí smetanový, Hollandii nebo v poslední době dám i Jogobellu. Valmez má 23 % tuku, Jogobella 2,2 % a Hollandia myslím kolem 3,5 %.

Moc ten tuk neřeším (akorát bych nedala nízkotučný), spíš hledím na to, aby tam nebyly nějaké éčka a zbytečné blbosti a zahušťovadla a bůhví jaké nesmysly a aby tam byly místo toho radši jogurtové kultury :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.4.11 23:05

Tak já jsem malý dávala vždycky Choceňský nebo Holandii,ale spíš choceňský ten jí chutnal nejvíc..A teď přišla na chuť Floriánům tak chce jen ty :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12959
2.4.11 23:08

Já tedy kupuju jen bílé , ale dávám: choceňský a hollandii - tu častěji:) Choceňský má myslím 10% a hollandie myslím 3,5% …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
2.4.11 23:33

já dávám dětem holandii,a veškeré jogurty, které obsahují živé kultury, obsah tuku do 3 procent je optimální, co je nad 3 už obsahuje smetanu viz florián, a to už není jogurt, ale ochucená smetana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
3.4.11 06:32

Dávám většinou Valašské meziříčí smetanový, Activii nebo smetanový jogurt ve skle, značku si nevzpomenu.
Taky nesleduju až tak množství tuku ve smyslu co nejtučnější, ale aby tam nebyla éčka, škorby, barviva.. Občas koupím i Floriany, ty klasické, v červeném kelímky. Ty nové modré ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
3.4.11 07:12

Z bílých Hollandii
Z ovocných - Kunín nejradši malinovej, Cavalier od Olmy. Floriány nedávám, jsou tam škroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.4.11 08:06

nejcastejsi a nejrozsirenejsi mezi maminkami je hollandie- tu davame od malicka(bilou)+ piskoty, banan, nekdy marmelada, banan, rozvarene jahody, pak od tatinka dostava veschny mozne ochucene(jogobella, florian,activia slad.bila, fantazia)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.11 10:51

ahoj, dřív jsem dával Valašské, ty byly nejlepší, ale malá si teď usmyslela, že chce papat jen jogurty s kuličkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.4.11 11:17

Davam ovocne a sladke bile Activie, Zuzce nejvic chutnaji, jak jsou tekutejsi. U Holandie se ji lepi tlamicka a sni toho mene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.4.11 11:39

Choceňský bílý,max. si ode mě někdy lízne bílé Activie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.4.11 11:40
byron píše:
Já kupiju české, taky chocenák,ale jsou i jiné kvalitní.Jednou ve Jste to, co jíte, Cajthamlová??? říkala, že pokud je obsah tuku pod tři porcenta myslím, tak to není jogurt. No děti tuky potřebují, pokud nesní dva jogurty najednou, tak vůbec nevadí, že je tam tuk.Prostě nemusíš mít pocit, že jim škodíš, že je tam moc tuku.Příspěvek upraven 02.04.11 v 22:57

Ano,i to mi říkala švagrová,že děti ty tuky potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí