Jaké jogurty dáváte dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
879
3.4.11 11:41

bílý s čerstvým ovocem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.4.11 11:44

Kupujeme Kunín,Florián(ten škrob tam je v té ovocné složce),activie,Mullera…Nízkotučné nee,Dobrá máma,táta a podobný sra…y..mi nesmí do baráku :mrgreen: :mrgreen: Někdy polevím a koupím kostíka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.4.11 18:25

Nejraději Hollandii bílou i ovocnou (tu až teď poslední cca dva měsíce, vede jahoda), pak dětské i obyč Yoplait a občas Agrolu (výjimečně, u malé funguje jako meducínka na zácpu :lol:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.5.11 17:57

Biohollandii bílou…a docela mu jede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr-XX
14.12.11 21:30

Domácí jogurt

My jsme o jogurtech četli mnoho a krom toho, že kvalitní jogurt v ČR téměř není a když už, tak drahý, dospěli jsme k názoru, že dětem budeme dělat jogurt sami. Našli jsme toto - http://www.naturavita.cz/…a-jogurtovac
Manželka dává dětem dovnitř ještě domácí marmeládu na dochucení a dětem to šmakuje.
Cenově to vychází jako Activia, ale narozdíl od ní jsou v našem probiotika ve větší míře.
Manželka se tím ještě zbavila nepříjemné zácpy, kterou trpěla od porodu.

• Citovat
  • Upravit
15
15.12.11 13:55

Český bílý jogurt+čerstvé ovoce

Jako těhulka jím, a miminku budu dávat český BÍLÝ jogurt a sezóní ovoce (v zimě zamražené švestky, maliny..). Dobrou zkušenost mám s českými mlékárnami HOLANDII, Olmou, Kunínem, Choceňský, Valašské Meziříčí myslím všechny české mlékarny mají dobrý poměr bifi/acido bakterii a jsou dobré. :potlesk:

Naopak bych se bála jíst zahraniční a příliš reklamované jogurty jako Danone, Jogobela, Muler.. Ono se ne nadarmo říká: To co není dobré a samo se neprodává, potřebuje reklamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milusska30
26.4.21 16:45

Dávám to na střídačku, ráno většinou dceři dopřeju bobíka a pokud chce mléčný výrobek i v průběhu dne, tak už dostává ovocný jogurt nebo čistě bílý.

• Citovat
  • Upravit
22830
29.4.21 11:13

Jako malým jsem holkám kupovala Holandii a jogurty ve skle. Dneska mi 7 letá sní jen jablečnou jogobelu, bohužel a druhé kupuji ve skleničce ovocné.
Někdy dělám i domácí s naší marmeládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
21.5.21 17:27

Mně dcerka moc ty bílé nechce a marmeládu taky nemusí, takže přemýšlím, že bych jí zkusila koupit něco ochuceného a uvidím co mi na to řekne.

• Citovat
  • Upravit
268
21.5.21 18:52

@Kikinka01 vyzkousejte JEN jogurt Kunin, je ovocny, ale bez cukru. Dobra alternativa k bilemu pro dite, pokud jej nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
22.5.21 08:58

@Kikinka01 Valaška, Choceňský, Opočenský..
Ochucující složka je ovoce a cukr. Bez glukozo-fruktozoveho sirupu a konzervantů.
Tyto jogurty jsem dětem dávala od začátku-cca 9 měsíců a žádný špatný pocit jsem z toho neměla.

Dětem matky cpou bílé jogurty a v drtivé většině případů je samy nejí :mrgreen: Z té kyselosti by se jim kroutily i palce u nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
1.11.23 20:43

Ahoj, dáváme Bobík. Kupuju pro 2 ten jeden maxi. Sní ho spolu na svačinu, někdy jim do toho přidam piškoty, ovoce, nejlépe banán. Jsem ráda, že sní aspoň tento smetanovej https://accomgastro.cz/…richuti-130g:palec:

• Citovat
  • Upravit
10921
1.11.23 20:46

@Kamilka0 no to není ale jogurt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat