Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@onajeblond píše:
Ahojky ženy, chci se zeptat jaké jste kuchařky? Jak často vaříte, kde berete nápady a tak? Jak jste se naučili vařit? jak moc vás to baví či nebaví? co nejraději kuchtíte a co naopak vubec? Muže být řeč klidně i o pečeníděkuji
Vařím denně. Nápady z netu a kuchařek, taková ta běžná jídla z hlavy. Někdy si vymyslím něco svého, ale na to umělec manžel
ten když si něco vymyslí, tak to stojí fakt za to
Většinu věcí jsem se naučila vařit až za pochodu ve vlastní domácnosti. Občas jsem vařila jako dítě u babičky. Doma se nevařilo nebo jen občas a mamka mě k vaření nikdy nějak nechtěla. A asi jsem neměla zájem ani já. A něco mě naučila i tchýně. Dodnes, když něco nevím, zeptám se jí.
Baví mě to jak kdy. Někdy jsem z toho, že musím vařit tak otrávená, že bych nejradši jen objednala pizzu nebo si dala suchý rohlík
ale to by manžel nepřežil, on tyhle dovážkové jídla nemusí. A někdy mi vaření vůbec nevadí a strávím v kuchyni půl dne ![]()
Peču občas, většinou z donucení manžela, že by si něco dal
nebo když se mi zalíbí nějaký recept. A to jsem vyučená cukrářka ![]()
Neskromne napisu, ze varim opravdu dobre
(ale take mi neni dvacet). Kdysi me hodne inspiroval Apetit a Gurman, dnes spise food blogerky ze zahranici. Pecu kvaskovy chleb, delam domaci tortilly, nam uz chybi jen ta zahradka a vlastni krava
.
Potraviny kupuji prevazne na rohlik.cz, sklizeno atd..
Vareni me bavi a i pri sve aktivite se snazim varit denne. je to pro me relax po praci, casto i se sklenickou dobreho vina. Potrpime si na teple vecere, radi se sejdeme u dobreho jidla.
Ale nezavaruji, krome chutney, svestkoveho dipu ke grilovani a cervene repy.
Ahojky, jelikož mě bavilo vaření, šla jsem na obor kuchař-číšník. Tuhle práci dělám 12 let, ale teď jsem na mateřské. Každopádně vařím každý den. Každému kdo ode mě jedl jídlo, tak mu chutnalo
. Ráda vařím česká, domácí poctivá jídla. ![]()
tak kdybych si měla vařit jen pro sebe, tak je to jedno…protože klidně budu jíst pět stejných jídel furt dokola..
ale bohužel no..děti i chlap by frfnali