Jaké jste kuchařky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
31.8.16 09:46
@Lenka512 píše:
@smurfka zapečené těstoviny a rizoto bych mohla žrát furt :oops: :oops: :lol:

tak kdybych si měla vařit jen pro sebe, tak je to jedno…protože klidně budu jíst pět stejných jídel furt dokola..
ale bohužel no..děti i chlap by frfnali

• Citovat
  • Upravit
4146
31.8.16 16:30
@onajeblond píše:
Ahojky ženy, chci se zeptat jaké jste kuchařky? Jak často vaříte, kde berete nápady a tak? Jak jste se naučili vařit? jak moc vás to baví či nebaví? co nejraději kuchtíte a co naopak vubec? Muže být řeč klidně i o pečení :) děkuji

Vařím denně. Nápady z netu a kuchařek, taková ta běžná jídla z hlavy. Někdy si vymyslím něco svého, ale na to umělec manžel :mrgreen: ten když si něco vymyslí, tak to stojí fakt za to :palec: Většinu věcí jsem se naučila vařit až za pochodu ve vlastní domácnosti. Občas jsem vařila jako dítě u babičky. Doma se nevařilo nebo jen občas a mamka mě k vaření nikdy nějak nechtěla. A asi jsem neměla zájem ani já. A něco mě naučila i tchýně. Dodnes, když něco nevím, zeptám se jí.
Baví mě to jak kdy. Někdy jsem z toho, že musím vařit tak otrávená, že bych nejradši jen objednala pizzu nebo si dala suchý rohlík :roll: :mrgreen: ale to by manžel nepřežil, on tyhle dovážkové jídla nemusí. A někdy mi vaření vůbec nevadí a strávím v kuchyni půl dne :lol:
Peču občas, většinou z donucení manžela, že by si něco dal :lol: nebo když se mi zalíbí nějaký recept. A to jsem vyučená cukrářka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
31.8.16 16:40

Neskromne napisu, ze varim opravdu dobre :mrgreen: (ale take mi neni dvacet). Kdysi me hodne inspiroval Apetit a Gurman, dnes spise food blogerky ze zahranici. Pecu kvaskovy chleb, delam domaci tortilly, nam uz chybi jen ta zahradka a vlastni krava :jazyk:.
Potraviny kupuji prevazne na rohlik.cz, sklizeno atd..
Vareni me bavi a i pri sve aktivite se snazim varit denne. je to pro me relax po praci, casto i se sklenickou dobreho vina. Potrpime si na teple vecere, radi se sejdeme u dobreho jidla.

Ale nezavaruji, krome chutney, svestkoveho dipu ke grilovani a cervene repy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
1.9.16 14:24

Ahojky, jelikož mě bavilo vaření, šla jsem na obor kuchař-číšník. Tuhle práci dělám 12 let, ale teď jsem na mateřské. Každopádně vařím každý den. Každému kdo ode mě jedl jídlo, tak mu chutnalo :palec:. Ráda vařím česká, domácí poctivá jídla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí