Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Saatine píše:
Ano to znám, chodím jen do pár vybraných ve většině jsem nešťastná, protože si to uvařím líp a jsou to vyhozené peníze :/
Naučila jsem se to sama, mamka neměla se mnou tu trpělivost. Nejdřív péct a potom i vařit, vše z internetu. Nejdřív videorecepty a později i normální recepty, plus časopisy a taky experimenty. Musim se pochválit, jsem v tom fakt dobrá. Občas se mi ale taky podaří nějaký kuchařský úlet, ale manžel nad tím jenom mávne rukou, takže dobrý ![]()
@Lenka512
jj řízek, kuřroláda, špíz, zapečené brambory, těstoviny, atd..to je nejlepší, rychle a nezkazitelné..škoda že se to nedá jíst pořád:o)
Vařím denně nebo obden a nejvíc jsem začala vařit, když jsme se sestěhovali s manželem a něco jsem odkoukala od mamky, něco z netu nebo z kuchařek ![]()
Manžel chválí i když mě občas nechutná co uvařím, ale manžel se může utlouct tak snad vařím dobře
Ale myslím, že právě vaření začne až se narodí prďola a bude chtít příkrmy a tak ![]()
A o pečení - to zbožňuju od klasiky bábovky až po dort, ale nejraději peču cupcaky ![]()
Vařím dobře, ale ještě se mám co učit
. Inspiraci beru většinou na internetu, nebaví mě vymýšlet co vařit. Ráda vařím vše se zeleninou a nerada vařím polévky. Ale když to shrnu, nejvíc mi chutná od druhých ![]()
@Saatine
njn, smažák sice putuje krátkou cestou mrazák-friťák, ale pak ten vyjetej olej grgáš ještě další den. Takže kolikrát už ani na výletě nevím a berem si něco s sebou
Mně vaření baví dost, bavilo mě cca od těch 12 let. To, že vařím, beru při 10 dětech a manželovi jako samozřejmost, ač se někteří hodně diví…
Vařím denně, teplé večeře se u nás nevedou. Peču většinou obden, pokud ne denně.
Dřív jsem vařívala podle kuchařek, teď hlavně podle netu.
@Tiger-lily píše:přidávám se do klubu. doma si uvařím mnohem lépe a z lepších surovin než v naprosté většině restaurací.
Právě, když to někdy vidím, z čeho se vaří, tak to je lepší jíst jen doma ![]()
@Šmoulice píše:
Mám svůjJe úplně jednoduché ho založit a pak dokrmovat
Jen to ze začátku chvíli trvá. Po těch cca 5ti dnech už je připravený a funguje, ale ještě to není ono. Přece jen to chce nechat pořádně posílit a pak chvíli trvá, než se chleba 100% povedeMě se úplně krásně povedl až 5tý chleba
Tak až budou dlouhé zimní večery, tak to zkusím ![]()
No, tak já teda nic moc.
Běžně vařím jen o víkendu, během školního roku se malá nají ve školní jídelně, chlap v práci odskočí na oběd. Teď přes prázdniny se snažím něco klohnit, ale tedy žáden zázrak nejsem.
A malý pa
pká zatím skleničky. ![]()
@Saatine píše:
Ano, to je ta steakováAle třeba lidi strašně slintají u Havana restaurant a já jsem tam nešťastná :/ Fakt nevím co si dát, abych v duchu neskřípala zuby.
jj steaková..tam to je vynikající..a grilovaný losos tam je mnamka…
Vařím několikrát týdně, podle potřeby. Jaká jsem kuchařka nedokážu zhodnotit, ale všichni strávníci zatím žijí a nikdo se z mého jídla ještě nepozvracel, tak to považuji za dobré znamení
Někdy se mi něco povede, někdy ne. Vařím hlavně rychlovky, jednodušší jídla a jídla z jednoho pekáče. Klasickou českou kuchyni doma nikdo nemá moc rád, tak jí nevařím. Knedlík jsem za 6 let bydlení s manželem ještě nevařila
Vařím ráda, ale nebaví mě vymýšlet, co budu vařit. Inspiruji se na internetu a v časopisech, nejčastěji vařím osvědčené recepty. Moc nepeču, doma to nikdo nejí.
@onajeblond Nic moc. Nebaví mě to, nesnáším úklid potom, nemám k tomu vztah. Na druhou stranu mě baví experimentovat a zkoušet nové recepty. Jo a nebaví mě to opravdu od té doby, kdy jsem byla poprvý na rodičáku - vymýšlet, uvařit a nakonec to dítě nechtělo jíst. Manžel teda jo.
@lleennttiillkkaa Jo tak s tím dítětem musím souhlasit. Dcera je dodnes nejedlík, ale už aspoň něco sní. Na vaření příkrmů vzpomínám nerada. Co jsem se navymýšlela, vždycky plná naděje, že tentokrát to bude jíst. A nakonec to sežral v nejlepším případě pes ![]()