Jaké kolo pro mámu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
5.5.06 15:05

Jaké kolo pro mámu?

Chci si koupit kolo s tím, že budeme s naší roční holčinou v sedačce jezdit po silnici, polňačkách a lesních cestách, nic divokého a né moc často, cca 2× týdně v sezóně. Manžel mi doporučeje horské kolo, v obchodě zase trekingové. Prosím poraďte na čem se dobře jezdí Vám.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
5.5.06 15:11

Lucko , zalezi, kolik chces do kola investovat. Pokud mas k dispozici vice penez (15tis a vice), koupila bych kvalitni horske kolo s odlehcenym ramem a kvalitnim odpruzenim. Pokud ale nechces dat za kolo horentni sumu a budete jezdit jen lehci tereny a asfalt, koupila bych trekingove…je o dost lehci a kdyz budes vozit i malou, urcite ten rozdil poznas.

Preji stastnou ruku pri vyberu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.5.06 19:09

Ahojky,

já bych šla do trekingového. Mám ho a jsem moc spokojená. Ale já mám ráda pánské rámy. Myslím, že stejně nejvíc času budeš jezdit po silnicích a tam by jsi se s širokými ráfky na horském kole děsně nadřela.

Šťasnou ruku při výběru.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.5.06 19:28

Ahoj, mám trekingové a je to paráda. Zvládne každý terén, myslím, že s prckem nebudeš někde krosit :wink: takže horské je zbytečně těžké. Ty tlustý gumy mají větší odpor, je to pak ještě s nákladem dřina. Mám authora s pánským rámem a odpruženou vidlici, je to pohodička :D
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.5.06 21:26

Ahoj,
určitě trek, takové terény, aby se ti užilo horské, s malou určitě jezdit nebudeš :-) Je to taková zvláštní česká specialita, kupovat automaticky horská kola… ale na silniční to u nás není, i kdyby náhodou někdo jezdil jenom po silnicích a trek je prostě optimální a zvládne i náročnější terény, než se zdá; a ta úleva na silnici, oproti horskýmu, to se vyplatí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
6.5.06 06:47

Já mám taky trekingové a jsem s ním moooc spokojená. Teď jsme k němu dokoupili sedačku na kolo a nemá to chybu:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.5.06 08:59

Taky jsem pro treka. Bydlím pod horama, trekovým kolem se dají i horské terény, pokud teda nejezdíš skrz lesem a po šutrech (a to s dítětem stejně jezdit nebudeš). Navíc jsem jezdila na treku i po silnici do práce 15kg. Takže prostě, jednoznačně bych volila treka! Mám Author. Tehdy stál 15tis, teď je cena myslím kolem 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí