Jaké koupit ručníky a osušky?

792
17.6.11 13:45

Jaké koupit ručníky a osušky???

Ahoj holky, chtěla bych pořídit nové ručníky a předevsím osušky, ale nevím jaké, chci trochu kvalitu, ale ne, aby mi to úplně zruinovalo peněženku :-) kamarádka mi doporučila značku Vossen, ale tam stojí osuška kolem 1000Kč, to už je sakra hodně… nemáte tipy?? díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
17.6.11 13:50

Ahoj,
tchýně má tyhle http://www.scanquilt.cz/?… a jsou dobré a nejsou tak drahé. Já mám obyč z ikei a za ty prachy je klidně za dva roky vyhodím a koupím nové http://www.ikea.com/…cts/20163562 .
stejně se mi zdá, že časem opereš všechny ručníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.6.11 13:54

Texsr, super kvalita a nejsou tak drazí. Mám i župan.

http://www.texsr.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.6.11 14:01

Ahoj. Osušky neporadím, ty mám ještě z výbavy, co mi schovávala mamka a babička, ale nedávno jsem kupovala ručníky pro hosty - v Ikee a spokojenost maximální. Kupovala jsem teda menší ručníky (kus za 5Kč), ale kamarádka má odtamtud snad všechno :lol: a chválí si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.6.11 14:05

My taky máme z IKEA, pár nějakých i jiných (taky levných :mrgreen: ) a prostě ta IKEA je z nich suverénně nejlepší. Takže pokud hledíš i na cenu, tak IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 14:08

Taky máme ikea a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.6.11 14:43

Ahoj :mavam: , my máme tyhle ručníky od Veby zatím jsou stále velmi příjemné i po mnohých praní na 60C
 http://obchod.veba.cz/defaultFR2.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
17.6.11 14:45

Souhlasím Ikea mám jich asi už 15 a naprostá spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
10726
17.6.11 15:05
Pipet píše:
My taky máme z IKEA, pár nějakých i jiných (taky levných :mrgreen: ) a prostě ta IKEA je z nich suverénně nejlepší. Takže pokud hledíš i na cenu, tak IKEA.

Ja jich mam taky nekolik z Ikea a jsou suverenne nejhorsi :cert: , v „nekvalite“ predcili i ty vietnamsky. :nevim: Konkretne, skrabou jak blazni, i po avivazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
17.6.11 15:31
tasa píše:
Pipet píše:
My taky máme z IKEA, pár nějakých i jiných (taky levných :mrgreen: ) a prostě ta IKEA je z nich suverénně nejlepší. Takže pokud hledíš i na cenu, tak IKEA.
Ja jich mam taky nekolik z Ikea a jsou suverenne nejhorsi :cert: , v „nekvalite“ predcili i ty vietnamsky. :nevim: Konkretne, skrabou jak blazni, i po avivazi.

A nebude to spíše vodou než ručníkem?My je máme krásně měkké a nejen je,ale taky ručníky po babičce x let staré… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.6.11 17:44
tasa píše:
Pipet píše:

Já dávám ocet a při prvním použití jsou trošku „hrubší“, ale pohoda a pak už měkkounké. Kdybych je žehlila, jsou měkké hned. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
17.6.11 20:33

Taky si nemužu stěžovat s aviváží i bez jsou měkounké :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1209
17.6.11 22:49

Ahoj, já mám nejradši bambusové. Ale cenu nevím, dostaly jsme je jako svatební dar 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka - babička
21.7.11 17:45

osušky

Mám skvělý tip na osušky! Osuška musí být velká (alespoň 150×100 cm), savá a pěkná - hodící se do koupelny. Takovou se dá za pouhých 119,– Kč koupit v nejrůznějších barvách v IKEA :-)

• Citovat
  • Upravit
10726
5.10.12 20:25
@hvězdička25 píše:
Taky máme ikea a spokojenost

Z Ikea moc spokojená nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...