Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim, prosim o radu.
Chci pect jidase, ale netusim, jake do testa dat maslo. Mam dat heru, jakozto proste tuk na peceni, nebo skutecne maslo, kde ale nepisou nic o tom, ze je vhodne na peceni? Dekuji moc za rady ![]()
@majki.r no fuj samozřejmě z másla. Hera a podobné rádoby náhražky by se měly zakázat
maslo je samozřejmě naprosto vhodné na pečení ![]()
@majki.r pokud je v receptu máslo, tak máslo, pokud tam je něco jiného, tak něco jiného ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@majki.r pokud je v receptu máslo, tak máslo, pokud tam je něco jiného, tak něco jiného
Já teda dávám máslo vždy. Ať píšou co píšou ![]()
@Paoloska tak jsou lidi co se řídí receptem. V začátcích vaření/pečení jsem též jela podle receptu až časem jsem si přišla co kde vylepšit, ubrat, přidat a tak.
Hera je v pohodě, ale z másla to bude vždycky chutnější ![]()
Třeba tady je recept
Tak jsem dopekla
ale musim rict, ze mi to dalo zabrat
zaprve si musim poridit nejakeho kuch. robota. Za druhe mi spatne kynulo testo, pak se mi s nim hodne spatne pracovalo. Ale povedly se nakonec. Myslim, ze budou i dobre. Jsou sladke s medovomaslovou polevou. Delala jsem je manzelovi k svatku, kdysi se zminil, ze ma rad jidase od babicky. No jenze pred chvili prisel domu, koukl na to, pochvalil me a pak mi rekl, ze ma rad ty s kminem a se soli. Ja vubec nevedela, ze takova slana varianta je
![]()