Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem se zamyslela a krom šití plenek žádné zájmy nemám
a asi je to jak píšeš taky tu vyplňuju volný čas
ale zase mě to tu docela baví ještě je o čem povídat.ale je pravda že by to nějaký zájem chtělo jen nevím jaký
sportovat nějak extra teď nemůžu (ani na to není nějak chuť a energie) tak si asi taky pořídím nějakou potvůrku domů
![]()
ahoj, no s materskou je to narocnejsi… tak stale konickuji, s potkany… vystavy, vystavy schuze … :] kazdou sobotu akce v cajovne a pokec, pracuji v domaci peci takze 2vikendy v mesici prace zdrav. sestry u klienta v domacnosti, rano v 6 chodim plavat na Slavii a chtela jsem s kamaradkou chodit na salsu ale to zatim nejde jelikoz manzel nema pravidelne sichty. A ted pracuji na tom, ze se chystam nekam do smiseneho sboru si zaspivat:] a chodim na faru do mateskeho klubu
a az zhubnu budu opet skakat padakem v Dlouhe Lhote:D
Monjie píše:
ahoj, no s materskou je to narocnejsi… tak stale konickuji, s potkany… vystavy, vystavy schuze … :] kazdou sobotu akce v cajovne a pokec, pracuji v domaci peci takze 2vikendy v mesici prace zdrav. sestry u klienta v domacnosti, rano v 6 chodim plavat na Slavii a chtela jsem s kamaradkou chodit na salsu ale to zatim nejde jelikoz manzel nema pravidelne sichty. A ted pracuji na tom, ze se chystam nekam do smiseneho sboru si zaspivat:] a chodim na faru do mateskeho klubu![]()
![]()
Závidím, toho tedy je.
Musím se sebou něco udělat. ![]()
neczuz píše:Monjie píše:Závidím, toho tedy je.
ahoj, no s materskou je to narocnejsi… tak stale konickuji, s potkany… vystavy, vystavy schuze … :] kazdou sobotu akce v cajovne a pokec, pracuji v domaci peci takze 2vikendy v mesici prace zdrav. sestry u klienta v domacnosti, rano v 6 chodim plavat na Slavii a chtela jsem s kamaradkou chodit na salsu ale to zatim nejde jelikoz manzel nema pravidelne sichty. A ted pracuji na tom, ze se chystam nekam do smiseneho sboru si zaspivat:] a chodim na faru do mateskeho klubu![]()
![]()
Musím se sebou něco udělat.
ty jo to já teda taky ![]()
Já bych se zase ráda vrátila ke koním, ke sportu - jen jsem ještě nerozvrhla ty dny
K tomu VŠ, takže se moc nenudím, ale na Monjie teda nemám
![]()
Když mě furt ještě přijde blbé, nechat malého hlídat
Přijde mi, jak kdybych ho odložila jenom kvůli sobě, no… ![]()
rhiannon píše:
K tomu VŠ, takže se moc nenudím, ale na Monjie teda nemám![]()
Sakra, to mi nějak připoměla, že bych měla dodělat tu proklatou školu.
![]()
fotím........žere mi to veškerý volný čas........ale zbožńuju to!!!!!!!
sportovat se da aji s detma…ke konim chodim s malou…bud se ji tam nekdo venuje nebo ju povozim nebo proste kouka. na kolech jezdime vsichni spolu…na bruslich jezdime spolu. da se behat s kocarem. chodime plavat s malou…jezdime kazdy vikend na vylety…proste porad je co delat
a k tomu jeste emimino
ted jeste resim jak to bude v zime…ale na bezkach bude asi na sanich jezdit za nama…a na snb bude v kocaru koukat… ![]()
neczuz píše:rhiannon píše:Sakra, to mi nějak připoměla, že bych měla dodělat tu proklatou školu.
K tomu VŠ, takže se moc nenudím, ale na Monjie teda nemám![]()
![]()
![]()
Mně zbývají státnice a budu mít jednu školu za sebou (Bc), ale hlásím se na druhou
![]()
Tak já tě asi ničím neinspiruju. 1× týdně chodím do aerobiku, 1× týdně s prckem plavat, o víkendu bruslit. Čtu. A vyndala jsem ze skříně angličtinu pro samouky.
Čas - já myslím, že s jedním dítětem čas je. Jenže: přes dopolední spaní dělám domácnost, odpoledne spí venku. Večer když ji uložím, tak se těch blbých deset minut co ji uspávám, tak utlumím, že se mi už do ničeho nechce.
a co vysivani?me hrozne bavi a bajecne se od toho odreaguju ![]()
jo skola no to radsi no comment sice mam individual ale je to katastrofa,pristi rok delam diplomku haha asi si to jeste odlozim ale me prijde ze sedim skoro porad naprdeli pres tyden doma … no chodili jsme na plavani s malou ale ted na to nejsou penize protoze tata je na neschopence a ja na matersky
a ted je u nas ve Vrskach nejaka akce na fare ze matky si navzajem hlidaj nebo treba je vyzvednou ze skolky
u nas je problem s hlidam, ze ja nemam skoro nikoho jenom dve kamaradky a ty moc nemuzou a kdyz tak na hodku takze v rijnu jsme byli akorat s manzelem jednou posedet v mexicky jinak nic. O kine a koncertech pomlcim. Do kina se chystam s Gitou je nejaka akce cinemamama pro matky s detmi do 18 mesicu . A s koncerty vazne hudby chodime do Rudolfina je tam projekt pro tehotne matky a matky s detmi:]] ![]()
Holky a na brusleni se chystam ale zatim neni kde ![]()
no siti to bych se potrebovala naucit
v MC je kurz siti ale si pripadam jak debil abych tam sla jako zip prisiju, knoflik taky zadni steh spraveni ale na ostatni veci jsem leva a taky bych se potrebovala naucit na stroji:]
![]()
Na myšlenku mě přivedla Lizabethina diskuze, že jí emimino v poslední už tolik neuspokujuje. Mám to podobně. Sice do diskuzí stále lezu, tlachám, ale už to není ono, jen vyplňuji volný čas. Myslím, že je čas na nějaký koníček. Před MD jsem hodně sporotvala, teď to s dítětem moc nejde, tak přemýšlím, do čeho se pustit.
) gekony. KOmpletně si vyrobit a zařídit tropické terárium na způsob tropického deštného pralesa. Už jsem něco podobného v malém dělala pro žabiny.
Zatím mě napadá pořídit Tomínovi (tak dobře, sobě