Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@koprovka89 já myslím, že výměna názorů probíhá v každém vztahu ať už méně či více hlasitě
Důležité je, ještě ten den vyřešit hádku a jít spát s klidnou myslí. Tohle už praktikovali moji rodiče…a dodnes jsou spolu. A to jim nikdo nedával naději, když se seznámili a můj zamilovaný otec si mamku chtěl brát po 3-měs. známosti ještě než odjede na vojnu. Jsou spolu už 30let a jsme 4 děti. Neříkám, že nikdy neměli problém, ale díky komunikaci vše vždy zvládli a je to fajn
Takže pokud dva mají být spolu, tak je jedno jak dlouho se znali před svatbou, kolik mají dětí, peněz, povolání…osudová láska je prostě osudová ![]()
@Mistessa mě manžel taky požádal o ruku po třech měsících a brali jsme se rok po tom
a to jsme nemuseli. Taky si o nás všichni mysleli že jsme blázni. ![]()
Jsme spolu deset let, společný čas nemáme žádný, společné koníčky žádné..za den spolu,,vykomunikujeme,, když je dobře tak deset vět..Bojím se toho, že až nazraje čas, tak ho zabiju..
Možná se ptáte, proč jsme spolu..jako otec je úžasný! ![]()
Jsme spolu sedm let z toho čtyři roky manželé. Máme dvě nádherné děti. Manžel hodně pracuje, takže jsem na všechno sama, ale když je doma tak se nám snaží věnovat nebo vymyslí program abychom si spolu vynahradili ten ztracený čas. Je neuvěřitelně pozorný a každým činem dokládá jak nás miluje. Za dobu co se známe jsme na sebe nezvýšili hlas, sama tomu nevěřím jak je to možné
Vždy se domluvíme v klidu. Mám ideálního chlapa, neměnila bych ho za nic na světě, doufám, že spolu zestárneme, moc ho miluju.
Mistesa, Haňulík - mě také můj muž požádal o ruku po 3 měsících
Tak doufám, že nám to nějaký ten pátek také vydrží ![]()
V roce 2014 to bude 10 let co jsme se poznali a 10 let co ho miluju. Oficiálně jsme spolu něco přes 6 let. Manželé 3 roky, 3. letá treperenda jako důkaz naší lásky. Na začátky nerada vzpomínám. Každý jsme měli někoho jiného a bylo to těžké. Ale ustáli jsme to a teď si naší lásky víc vážíme a jsme rádi že se máme. Překonali jsme manželovu vážnou nemoc a změnil se nám žebříček hodnot a neřešíme blbosti. Myslím že mám harmonické manželství a neměnila bych za nic na světě. Vybudovali jsme krásný domov a rodinu. Manžela miluji pořád jako na začátku vztahu.
vzala jsem si dokonalého chlapa a jsem šťastná.
Jsme spolu 10let z toho 5 let manželé..řekla bych, že jsme takový průměr ve všem
Občas se hádáme (máme tak trochu Itálii), ale jinak se máme rádi a jako táta je úžasný
Máme takový heslo co říkal jeden náš známý..stále v líbánkách to je samí dej mi pusu, polib mi zadel
Změnila bych toho dost, ale jsou věci které nezměním tak proč se tím zabývat. Nemusel by být takový cholerik a taky teda romantika mu moc neříká
Ale zase se spolu strašně moc zasmějeme a v důležitých věcech se naprosto shodneme. Hodně spolu mluvíme..já hodně mluvím a on poslouchá a občas něco zamručí
Spokojená jsem akorát občas bych ho vystřelila na Měsíc ![]()
@peggy.sl píše: ..Bojím se toho, že až nazraje čas, tak ho zabiju..
toho se u nás bojím taky
![]()
Mám výborného přítele, který se snad jednou změní na manžela, a který je výborný táta. ![]()
Moc ho miluji a on mě, ale někdy to je u nás těžké. Každý máme svou pravdu, chceme mít poslední slovo atd. Hodně, ale hodně lidem by náš vztah nevyhovoval, ale nám to příjde jako normálka. ![]()
Je vynikající kuchař a milenec, ale tomu říkat nemůžu, myslel by si o sobě ještě více. ![]()
@peggy.sl píše:
Jsme spolu deset let, společný čas nemáme žádný, společné koníčky žádné..za den spolu,,vykomunikujeme,, když je dobře tak deset vět..Bojím se toho, že až nazraje čas, tak ho zabiju..
Možná se ptáte, proč jsme spolu..jako otec je úžasný!
neboj, my ti dosvědčíme nepříčetnost ![]()
Pozname sa 7 rokov - o mesiac bude zase vyrocie
a manzelia sme 6,5 roka. Este sme sa nepohadali, celu tu dobu sme si verni - ja urcite, manzelovi verim ![]()
Spolu travime menej casu nez by sme chceli, aj ked sme doma obaja, drzia nas od seba deti… ta rocna doslova, dostava hystericky zachvat ked ma manzel objime ![]()
A keby slo zmenit, tak by som chcela manzela stretnut skor ako v tridsiadke.. tolko preflakanych rokov s nespravnymi ludmi
![]()
S manželem jsme už 17let, 8 let manželé a jen doufám, že už moc dlouho ne!!! Je to sobec, děvkař, vlastně moje třetí dítě, o který už nemám zájem se starat!!! Bohužel je skvělý otec a proto ho trpim ![]()
@kve-tinka @Carrinka Holky, a žijete s manželem smířené jaký je a jste spokojené nebo žijete prostě tak, že „svým způsobem trpíte“ kvůli dětem, že ony jsou spokojené? Mě to zajímá, zda se tak dá žít a být spokojená…ale já bych se asi nesmířila
já jsem asi typ, že bych byla raději sama, ale nemůžu soudit co bych opravdu udělala, pač vím, že na spokojenost svých dětí trpím a je u mě také prioritní.