Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joaska píše: .Hezké téma.
manžela mám teprve rok a půl( takže je ještě v záruce)
Oni Ti nanho dali zarucny list? Nasi manzelovi nakukali ze sa stratil, a na reklamaciu nema narok ![]()
@Anonymní píše:
Já mám nervově labilního manžela a někdy je to s ním peklo. Byl a je silně závislý na rodičích, poté co mu umřel táta, šla jeho psychika ještě víc dolů, bývá nervózní, nedůtklivý až cholerický, řve po dětech i po mně, nebo hned se všeho hroutí a pláče…chce mít kontrolu nad tím, kde jsem, beze scén nemůžu jet ani k rodičům nebo k sestře. Už na něho nemám nervy. Teď odjel na dva měsíce pracovně do zahraničí a do telefonu mi brečí, že to tam nezvládá, jak se mu po nás stýská a když je doma, tak je nesnesitelnej. Po deseti letech manželství jsem zralá na rozvod, ale věřím, že to by ho položilo ještě víc. Manžel bral po otcově smrti antidepresiva, ale přestal je brát, protože mu nedělaly dobře. O psychiatrovi neuvažuje, já si myslím, že po otcově smrti trpí depresemi (je to víc než rok).
Mysli na sebe a na děti! Máš právo být spokojená ![]()
Já mám skvělýho manžela, trávíme spolu hodně času, jelikož manžel chodí pracovat ke mě do práce, jsme spolu skoro pořád a když je v práci-ve své jednou za tři dny má celý den, tak je nám smutno. Já jsem docela někdy ráda, že si od něj chvíli odpočinu, ale manžel by mohl být se mnou pořád. Nejvíce nás baví sexovat, děti už máme velké, tak si to fakt užíváme.