Jaké máte nejraději náušnice?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
1.11.22 07:53

Jaké máte nejraději náušnice

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jaké máte nejraději náušnice. Jestli pecky, visací nebo třeba kroužky.
Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.11.22 07:58

@PheobeDomi mám spirály s hroty.. jen na začátku mi to děsně štvalo, každou chvíli jsem se ve spánku Pichla 😂 teď už js si asi zvykla, nebo už mi to nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.11.22 08:00

Mam krouzky ;)

• Citovat
  • Upravit
13095
1.11.22 08:02

Malé nejlépe perličky, ale musí být šroubovací na balónek a ne na puzetu.
Malé zacvakávací kroužky, aby nepřekážely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
1.11.22 08:03

Většinu náušnic mám visacích. Kroužky jsem nosila jen v pubertě. V druhých dírkách mám pecky.

• Citovat
  • Upravit
1380
1.11.22 08:07

Já mám nejraději visací, v ostatních dírkách mám pecky. V pubertě jsem nosila kroužky s kuličkou od největší po nejmenší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.11.22 08:13

Hlavně nic, co by se mi hýbalo na uchu - ne visací nebo ty obří kruhy. Momentálně mám kroužky a ani o nich nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
1.11.22 08:14

Nosím nejvíc visací, občas kroužky. Hrozně by mě lákala druhá dírka a nosit v ní malé briliantové pecičky, ale asi by byl trspas si skoro v 50 nechávat píchnout druhou dírku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.11.22 08:18
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jaké máte nejraději náušnice. Jestli pecky, visací nebo třeba kroužky.
Děkuji za vaše názory.

Vždycky se šroubkem. Nemám čas, ani chuť naušnice sundávat nebo kontrolovat, chci aby fakt držely.
Proto používám už hodně let piercingové do pupku nebo obočí (zahnuté s kuličkou z obou stran) - vypadaj v uchu fajn a to z obou stran i za zadu…a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.11.22 08:22

@ivašot. Vubec to neni trapas. Proc do toho nejít? 8) navíc když tam budeš mít neco takhle decentniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.22 08:25

Já mám ráda změnu, takže střídám dle příležitosti, oblečení, nálady. Někdy kroužky, jindy visací, klidně štrasové, swarovski, jindy těžce bižu ve stylu šatů, když jedu třeba na kolo nebo na vodu, tak prostě pecky s kuličkou vzadu, aby co nejmíň překážely. Ale mám krom dvou dírek ještě 5 dalších v uchu, tam mám malé kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
1.11.22 08:27
@ivašot. píše:
Nosím nejvíc visací, občas kroužky. Hrozně by mě lákala druhá dírka a nosit v ní malé briliantové pecičky, ale asi by byl trspas si skoro v 50 nechávat píchnout druhou dírku :,(

V dnešní době? Prosimte. To vůbec neřeš.

Příspěvek upraven 01.11.22 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
1.11.22 08:27

Malé kroužky, nesundavam je. Pecky nemůžu, mě to v tom šroubku vždycky začne hnisat a visací jsou nepraktické, za to sem trhala při česání, děti mi za to tahaly, motalo se mi to do vlasů, takže kroužky jsou vítězové, ale musí být malé, jinak s nimi mám stejný problém jak s visacími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
1.11.22 08:30

Nosím visací se zapínáním výhradně na patent. Mám ráda náušnice s většími kameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
1.11.22 08:31

Nejvíc nosím tyto s perlami, kamínky, fejkovymi perlami různých barev.
Pak různé pecky s říčními perlami. Pak kroužky z chirurgické oceli s kamínky, které těsně obepinaji lalucek
A do dalších dírek většinou dávám něco drobného třpytiveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová