Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj.My měly Bebu a katastrofa! Dala jsem Nutrilon a výborný. Žádné prdíky, žádný křik. A taky fenyklový čaj nám moc pomohl…Tak ať dobře vybereš ![]()
Děkuji, MAM lahvičku máme právě také i ten fenyklový čaj, tak nějak jsem rozhodnutá pro to mlíčko od Hippu a zkusíme k tomu Infakol a nebo pak jsem četla ještě BabyClam snad to bude lepší, opravdu každé dítě je jiné
jelikož první dcera u nutrilonu a kapek Biogaia neměla problém, druhá dcerka trpí hrozně.
@nela232 Nám právě spíš ten Infacol, fenyklový čaj apod dost přitěžovaly, ale zkuste, fakt na každé dítko to zabírá jinak.
Pokud nezabírají žádné kapky ani probiotika, tak muže mít alergii na mléčnou bílkovinu, u malýho taky nic nezabíralo
@Koblížek21 taky mám právě pocit, že ten čajík asi nebude to pravé ořechové, zrovna jsem i četla, že ten fenyklový čaj není pro malá miminka moc dobrý.:-(
Každopádně jsem rozhodnutá dnes jet do lékárny a koupím i infakol a babyclam také, řeším to hlavně i kvůli dvouleté dcerce, aby se trošku vyspala, miminko jí samozřejmě budí takže bych ráda aby byly v pohodě obě
je to hold boj
@nela232 ty jo když tě takhle čtu a jak budí tu starší, tak se začínám děsit toho, až se mi to narodí, to budu akorát v nocí lítat od jednoho k druhýmu…U nás třeba ten fenyklovej čajík nemůžu ani já, to se pak nafouknu jak balon.
@Koblížek21 no jako žádná sranda to není
ta malinká má měsíc a už jsem za tu dobu tak 5 brečela, ale já mám rozdíl dva roky od sebe, což je prý ze začátku pro rodiče ten nejhorší věkový rozdíl mezi dětma-co do náročnosti, ale zase prý až trošku vyrostou je to nejlepší pro ně a rodiče mají klid, že si děti vyhrají i spolu.
Ale momentálně prostě když řve jedna, řve i druhá, budí se obě stejně -kvůli pláči, ted ta starší samozřejmě začala vyžadovat mojí pozornost-(na miminko nežárlí ale na maminku ano) takže vidí večer jak uspávám mimčo a chce v pokojíčku uspávat taky-usíná ted i dvě hodiny než zabere
,miminko sice dám v 6 večer do osmi spí, ale právě pak se vzbudí v půl noci hodinu a půl pláče, znovu ve 4 a v 6 a pokáždé pláč (prdy), jakoby to noční plakání starší dceru nebudí (naštestí) miminko spí s náma a dcerka ve svém pokojíku, budí se až s raním pláčem miminka, aspon, že tak
je to záhul, ale zase dá se to zmáknout a když je hezké počasi tak je to ještě lepší, taky záleží na tom jak máš aktivní starší dítě-já bohužel hrozně takže lítam za starší dcerou s kočárem a jsem taky zas hubená jak lunt
ale pak jsou chvíle kdy přijde starší dcera přitulí se k miminku, dá ji pusinku, dá jí dudlíčka kdy se obě smějí a věř mi že ti to vynahradí ty špatné dny ![]()
@Koblížek21 Omlouvám se za pravopis, ale momentálně obe ječákují
tak jsem taková nervoznější
@nela232 ježiš teď mě děsíš, já starší měla totálního spáče a pohodáře, přestala spát až teď před druhým rokem, to se v noci furt budí a je neklidná, ale to je kvůli sousedům, vstáváme v půl šestý s nima, takže jako nějaká průprava tam bohužel je, ale představit si to nedovedu. Ona teda bude už o půl roku starší, až se to narodí, ale stejně. Navíc je to lenochod, když chce, tak ťape sama celej den, ale když nechce, což větišnou, tak je to děs, tak netuším, jak to s kočárem skloubím. To držím palce, aby vám na ty prdíky teda něco pomohlo…to je fakt nejhorší, Já bych byla nejšťastnější, kdyby to děcko bylo rovnou tak rok až rok a půl starý, už by se člověk nemusel babrat s těmahle problémama:-D
To nic, já taky píšu hrozně, já to zas po sobě nečtu no ![]()
@Koblížek21, Koblížku určitě mi věř, že hodně u tebe udělá to že tvoje dcerka bude o půl roku starší než ta moje, až se vám narodí miminko udělá hrozně moc, jelikož dítě dvoulete a dvou a půleté je v tom prý obrovský rozdíl, naše má právě přesně dva-období vzdoru, na všechno ne ne ne, láme se jí právě taky to noční spaní, učí se mluvit do toho řeším nočník, tohle všechno dítě ve dvou a půl letech má právě většinou za sebou, tak musíš věřit, že tvoje dceruška bude právě taková už malá (velká) slečna a třeba ti i s něčím trošičku pomůže
určitě se neboj budeš to mít lepší než já o hodně. Jinak souhlasím s tebou klidně, bych přeskočila rok
, ale zase počkej až se ti to mimčo narodí, jaká to bude zpátky změna-to malinké krásné malé miminko k zulíbání je to paráda-je to jiné ![]()
@nela232 no, když já bych to malý klidně obětovala, aby už bylo větší:-D Já na ty malý fakt nejsem:-D Jo jako ono těch mých dětí se ani nebojím, já jsem teď na prášky ze sousedů a to lepší nebude bohužel, spíš naopak.