Jaké množství bílého jogurtu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké množství bílého jogurtu?
Zdravím. Chtěla bych malé začít dávat bílý jogurt. Nevím, jestli jí můžu dát rovnou celý, nebo půlku? Sní vám vaše děti celý? Děkuji. Je jí 7 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S jogurtem bych počkala do 8. a dala jí pár lžiček na ochutnání a postupně se dávky budou navyšovat. Mám pocit, že moje malá snědla hned celý kelímek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych je nechala, tak by snědli i celý 500g
Dávala jsem cca 200g, protože nekupuju ty malé balení ale jenom velké jogurty. Ale já začla jogurty dávat až od 8m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mojí je devatenáct měsíců a celý nesní, má moc práce
Jinak do roka po něm blila, takže já bych teda byla opatrnější..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na začátek bych dala asi pár lžiček a pozorovala. Dost dětí po něm blindí, tak když to bude u vás všechno OK, tak bych příště dala i klidně víc. Uvidíš zkrátka podle situace. Já pak davala ten klasický malý kelímek celý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začli jsme cca na 30g, pak 50g a pak 100g, jogurt vyndavám z lednice trochu dřív, aby se trochu oteplil.
Druhorozenému v tomto věku ještě nesednul, měl z něj srajdu, tak ho pak dostal v cca 9m. Třetí baští jogurt zhruba poslední dva týdny a těch 150g, co má běžný jogurt, sní spíš výjmečně, většinou je odhadem tak na 120g max
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé jsem dala jen trochu, abych vyzkoušela, jestli se něco nebude dít, pak jsem dávala celý 150 nebo 125 g. Moc jí to chutnalo a kdybych dala víc, určitě by snědla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…je spousta maminek, které v krámě lighty popadnou a nepřemýšlej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak často je dáváte? Slyšela jsem, že je dobré tak maximálně třikrát týdně, jinak zatěžují ledviny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám děti 3 a 7 let, takže už to neřeším
ale myslím, že jde o to, abyste otestovala, co vaše dítko sní a vydrží. Dejte prostě na váš mateřský instinkt. Při prvním dítěti jsem hltala všechny rady a porady, kde se dalo a při druhém jsem se na to vykašlala ( i když samozřejmě to druhé je úplně jiné než to první ) a přežila jsem to nějak vše ve větším klidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sfaticata dávám od 8 měsíců a sní celý kelímek (150g) a dávám každý den jeden…na ledviny je horší tvaroh apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chtěla malýmu dát ze začátku pár lžiček, ale tak mu chutnalo, že snědl celý kelímek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvam se zakladatelce, ze ji plevelim diskuzi..
Holky a kolikrat tydne davate jogurt???
- Citovat
- Upravit