Oběd ze školky Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eevcca
2.6.13 12:11

obed ze skolky Brn

Ahoj, mam 15m ditko a za chvilku se nam narodi druhe, chtela bych usetrit casove i financne a vyzvedavat jidlo ze skolky, je to mozne? Vim ze, ze zakladky to jde, ale prece jenom ve skolce vari jinak a setrne. Mame tady skolku Praminek, na jejich strankach jsem teda vubec nic nenasla. Zitra tam budu volat, jde mi jen o to zda skolky taky vydavaji pro cizi stravniky. Ze zs obedy nechci. Nebo neexistuje v brne nejaka dovazka obedu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
2.6.13 12:16

Za mně já bych si připadala jak kdybych neuměla uvařit :lol: ale je to ušetření času ale přišla bych si špatně

• Citovat
  • Upravit
29577
2.6.13 12:16

@eevcca Obávám se, že školky tyto služby neposkytují, pracovala jsem v nich a nikde tyto služby nenabízeli. Navíc budou prázdniny, tudíž ani školy nebudou vařit. Dovážek obědů je v Brně bezpočet, stačí si vyhledat na internetu jídelny.
Myslím, že uvařit zvládneš, zvládlo to plno jiných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
2.6.13 12:29

Jasne, varit umim, lenosna nejsem, ale financne a casove je to parada. Kazdej je proste jinej, radsi budu cely dopoledne s detma na vylete nebo venku nez stat u plotny, takze na takovy nazor jsem se opravdu neptala. Diky za info.

• Citovat
  • Upravit
1638
2.6.13 12:31

O dovozu taky nevím, ale vyzvedávám si oběd tady u nás pro malou a malá mi konečně něco sem tam něco sní, je nejedlík, nebýt těchto úžasných obědů, tak mi snad ani malá nejí..každý den je něco jiného, jsou výborné a já si to nemohu vynachválit! a najíme se z toho obě dvě..
vařit umím, ale prdím na to co, si kdo myslí, nebo nemyslí, a co vidím tak si zde chodí pro oběd velká spousta maminek na mateřské!! sestra mi to strašně závidí, protože já bych tak rozmanitou stravu nikdy neuměla uvařit a vyváženou!!
hrozně mi to chutná od nich, je to takové poctivé a vaří zdravě. to jsem se ptala, žádná éčka, minim. mouky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.6.13 12:32

A co je super, můžu chodit s malou ven a na hřiště a ne stát celé dopoledne u plotny! je to i úspora času a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.13 12:32

V malé obci kde mám chalupu je MŠ a obědy si tam někteří vyzvedávají, spíše tedy osamocené starší ženy, ale prostě to tak funguje. Pro přesné info Ti nezbude než zavolat do té vaší MŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.6.13 12:34
@eevcca píše:
Jasne, varit umim, lenosna nejsem, ale financne a casove je to parada. Kazdej je proste jinej, radsi budu cely dopoledne s detma na vylete nebo venku nez stat u plotny, takze na takovy nazor jsem se opravdu neptala. Diky za info.

naprosto souhlasím!!! :kytka: :kytka: :kytka: zavolej si do blízkách školek a zeptej se, já si tam pro to chodím, můžu kdykoliv po celý den:-)od půl 8.
nemůžu si to vynachválit a už ted mám obavy co v létě, když bude tak krásně…chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.13 12:46

Ale já s tebou souhlasím ale jako mně by to přišlo hrozně trapné si přijit pro oběd tak to myslím za sebe :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
27258
2.6.13 12:47

Taky jsem nad tím přemýšlela, ale pak jsem si říkala, jestli mám tu hodinu strávit u plotny a nebo oblíknutím sebe, dítěte, dojití do jídelny, vystátím fronty, dojitím domu, svlíknutím sebe a dítěte…to je prašť jak uhoď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
2.6.13 12:49

@eevcca zkus si tam zavolat. U nás nefunguje ani možnost vyzvedávání v ZŠ natož v MŠ. Taky jsem o tom přemýšlela a klidně bych si pro jídlo chodila, ale bohužel a z vývařovny jídlo nechci, protože to bych malému nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.6.13 12:51

Rozhodně bych nebrala ze zš, občas mam oběd za dceru a je to hnusný, ale maminky s kočarkama tam chodi, malým dětem bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.6.13 12:59

Tak pokud by to nešla zkusila bych nějakou soukromou školičku. Manžel v práci mají soukromou školku ve stejné budově a celá firma baští jídlo ze školky.

Velká výhoda to je já teda pro děti vařím, ale mně přes týden vaří moje máma a je to strašná úspota času. Starší jsem převáděla na naší stravu kolem 27m a mohla jsem sní být pořád někde. Vařila jsem převážně v parním hrnci takže jsem uničeho nemusela stát. Teď mám mimčo a máma funguje zas, starší je ve šklce a pokud je nemocná tak vařím + víkendy, svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.13 12:59

Též by právě Neli ten oběd ze školky nedala ani z čehokoliv jiného přece jen fakt jistota co se do toho dám ale zase malé dítě toho moc nesní takže ten oběd by byl jen pro mně.

Napiš cos vymyslela jsem taky z Brna tak se ráda přiučím kde se to dá.

Mně někdy donese z práce manžel oběd co by pro mně neudělal tam to jde ale je to jen pro mně takže i tak musím něco připravit ;)

• Citovat
  • Upravit
3157
2.6.13 13:06
@Marry11 píše:
Ale já s tebou souhlasím ale jako mně by to přišlo hrozně trapné si přijit pro oběd tak to myslím za sebe :jazyk:

To je ale o Tvém nízkém sebevědomí bohužel. Já bych si trapně nepřipadala. Mám spoustu jiných věcí na práci než stát u plotny. A to vařím docela dobře řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí