Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No mne jde hlavně o to pokud zmiňovaný telefon zakoupím, zda tam nějaké mapy budou a tak.Ale ty od Google či tak, nejsou rovněž zlé, ne?
Offline map s navigací je víc, každému vyhovuje něco jiného. Na Obchod Play je toho hodně.
Tipy:
MapFactor Navigator
OSMAnd
GPS NACESTY
Nejpodrobnější ČR jsou Mapy.cz. Nemají ale navigaci. Google nejsou offline.
Pro navedení na souřadnice je dobrá aplikace cgeo.
U telefonu může být problém s citlivostí přijímače GPS. Nemusí spolehlivě fungovat v autě, vysoké zástavbě nebo v lese.
Jinak asi cirka měsíc nebo kolik zdokonalily mapy.cz svou navigaci pro off line! Stačí jen stáhnout příslušnou mapu státu, oblasti a je to…
,takže nemusí být připojení! Nezkoušel náhodou někdo?
Já zatím pro chůzi kousek.. ![]()
@Bjustřík píše:
Jinak asi cirka měsíc nebo kolik zdokonalily mapy.cz svou navigaci pro off line! Stačí jen stáhnout příslušnou mapu státu, oblasti a je to…,takže nemusí být připojení! Nezkoušel náhodou někdo?
Já zatím pro chůzi kousek..
jj, jen tedy tady po Evropě a nebyl problém
Pro chůzi (Alpy) i jízdu autem.
@Bjustřík jo, máme celou Evropu a bez problémů… jezdili jsme podle nich i na dovolené… a je to určitě víc než měsíc, protože jsme byli pryč v červenci…
Jedine Aponia. Jednoduche ovladani, prehledny, 4 ikonky na displeji pri navigovani. Najde kazdou chalupu.
Pouzivame je denne v praci v sedmi autech a je super
@Regina Hero píše:
@Bjustřík jo, máme celou Evropu a bez problémů… jezdili jsme podle nich i na dovolené… a je to určitě víc než měsíc, protože jsme byli pryč v červenci…
Já je používala už loni ![]()
@bartsch píše:
Já je používala už loni
No ne, ale to bylo třeba asi připojení, ale teď by měli jet komplet off line..
Nevím já jen co jsem četl.. ![]()
No nejlepší je když jedeš podle offline map na dovolenou a najednou ti o půlnoci na dalnici naskočí že si máš stáhnout 200MB aktualizaci, jinak to už nepojede. ![]()
Jinak letos jsem jezdil podle google map a úplně v pohodě.
@Bjustřík píše:
No ne, ale to bylo třeba asi připojení, ale teď by měli jet komplet off line..Nevím já jen co jsem četl..
Loni v listopadu v Německu
Letos jsme s tím prošli i treky v Alpách
A pohoda. Máme sice outdoorovou navigaci Garmin, ale nechtělo se nám platit za aktualizaci map, když tak dobře už fungují i v mobilu ![]()
@jakanas píše:
No nejlepší je když jedeš podle offline map na dovolenou a najednou ti o půlnoci na dalnici naskočí že si máš stáhnout 200MB aktualizaci, jinak to už nepojede.
Jinak letos jsem jezdil podle google map a úplně v pohodě.
u mě v mobilu stačí odklepnout, že nechci aktualizaci a dál fungují… ![]()
@Regina Hero píše:
u mě v mobilu stačí odklepnout, že nechci aktualizaci a dál fungují…
toto mi napsaly letos mapy.cz
bez aktualizace jedině online, offline mapy se zablokovaly.
A tak jsem na první benzince stáhl offline google mapy a tam mi to přímo píše do kdy jsou mapy platné.