Jaké offline mapy do mobilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
684
19.3.15 17:31

Jaké offline mapy do mobilu

Ahoj holky, poraďte prosím, jakou aplikaci do mobilu pro navigaci? Stačí mi zatím mapy Česka, ale časem bych stáhla i některé evropské státy. jaké jsou vaše zkušenosti? Četla jsem o Here, Navfree, ale fakt se v tom nevyznám. Chápu to správně, že pokud mám v mobilu čip pro navigaci, ale nemám přístup k netu online (jen wifi), tak stačí stáhnout mapy, které pošlapou offline? Moc díky za vaše rady. Mobil mám s Androidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4754
19.3.15 17:41

Here jsou od NOKIE a jsou přesné a dělají přesně to co mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.15 17:50

@Swift To, že jsou od Nokie, vím. Ale nově běží i na Androidu. Doporučil bys je tedy? Četla jsem, že nejsou příliš aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.3.15 18:07

Aktualitu na nemám až tolik ověřenou, ale to je bolístka asi všech navigací. Mám ověřenou přesnost. Když tak se zeptej na G+ tam sedí IŤáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
19.6.16 13:58

Toto téma mne zajímá! :palec: :) Máte někdo zkušenosti např. s mapami od Google? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.6.16 14:41

To máš jak se sexem. Jedeš, jedeš a jsi v… nebo v… :mrgreen: ale pokud nepotřebuješ trefit na 100% nějakou zapadlou díru tak to stačí. Zkus Waze mmch taky od Googlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
19.6.16 15:16

Já mám v Here staženou celou Evropu. Jsou zadarmo, akorát už nepatří Nokii ale spadaj pod velkou trojku prémiových automobilek - BMW, Mercedes a Audi. A ano, mobily v sobě mají GPS čip reagující i většinou i na ruský systém Glonass. Akorát tam samo musíš přes wi-finu stáhnout šílenou dardu dat, tak bacha ať nezapomeneš mít zapnutou wi-fi a ne mobilní data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.6.16 15:19

Já mám normální seznamovské a jsem spokojená. Hlavně nemusím řešit, kde zrovna stojím, prostě jsem modrý puntík a hotovo. :-)
Tedy používám je na výlety, v autě mám Tomtom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.6.16 16:05

Here maps… bohuzel jim prý končí ale podpora a nebudou aktualizace. Ale my jsme s ni spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
19.6.16 16:54

@IdealMan No to je právě přesně ono! Mám v úmyslu zakoupit Lumii 550 a ta by to prý měla toto mít. Toto mě přesně zajímá, hlavně aktualizace, jak to funguje když chci stahovat aktualizace a také zda mapy fungují i off line víš.. :potlesk: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
19.6.16 17:00

Ten software here maps prý TATO LUMIA má.. :) má. Mne právě zajímá tato aplikace hlavně. Vím že je rovněž i mapy.cz a google maps.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.6.16 20:02

tak z toho nic nebude

místo toho budou tam systémové mapy, které by měly umět totéž.
Jinak na autonavigaci je here paráda s univerzální navigaci je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
19.6.16 20:31
@Swift píše:
tak z toho nic nebudemísto toho budou tam systémové mapy, které by měly umět totéž.
Jinak na autonavigaci je here paráda s univerzální navigaci je to horší.

A jak tomu prosím tedy rozumíte? :? :roll: Takže Here maps končí to je mi jasné..a ty mapy co je nahradí se budou muset stáhnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.6.16 20:35

Lumia 550 má win10, na win10 nebudou Here Maps, budou systémové Windows mapy, tuším, že budou v offlinu, ale nevím to na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.6.16 20:39

Microsoft tedy čeká ještě spoustu práce, abychom mohly systémové mapy považovat za adekvátní náhradu za HERE Drive+.
Microsoft zrušení samozřejmě neponechá bez náhrady. Tou se má stát zbrusu nová aplikace Mapy ve Windows 10 Mobile. Tato aplikace se od té předchozí zcela zásadně liší a nabízí výbornou funkčnost. Bez problémů tak nahradí Here Maps, ovšem na Here Drive zatím nemá. Podrobnější informaci naleznete v samotné recenzi aplikace:
recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák