Jaké pítko pro 6měsíční miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké pítko pro 6.měsíční miminko?
Zdravím. Přemýšlím, jaké pítko dát mému chlapečkovi. Zda se silikonovou nebo umělou hubičkou. Jemu je to úplně jedno, zvládá pít z obojího. Řeším to teda jen z hlediska, co je menší zlo pro zoubky. Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Monika1P Volila bych tvrdé pítko, silikon mi synek prokousl. Takže jsem mu ho vyměnila za tvrdé pítko a další dítě dostalo hned v půl roce tvrdé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U dcerky jsem vyzkoušela hrozně moc lahviček, tekoucích, netekoucích, tvrdých měkkých.:D POřádně pít začala a ke konci rpvního roku, do té doby jen pocucávala. A kolem roku začala pít nejlpe z normálního hrníčku s tvrdým pítkem a pak na cesty ze Zdravé láhvé.
U druhého už jsme rovnou nastoupili s „tekoucím“ hrnekm, jen má zaklapávací hubičku, tak je při opatrnosti i na cesty. A za pár kaček. Doporučuju!!https://www.feedo.cz/obchod/kojenecke-potreby/kojenecke-lahve-a-hrnecky/hrnecky/Tommee-Tippee-Hrnecek-dvouuchy-pro-nejmensi-Basic-ruzova/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíte že ten plast neničí zoubky? Sice jde o první zoubky ale i tak. Děkuju za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika1P Nevím, jak by měl plast ničit zuby, však se napije a hotovo, maximálně to bude občas chvíli žužlat, ale nebude mít pítko celý den v puse, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to ne no. Já jsem jen nedávno četla nějaký článek že jedno z pítek ničí zoubky, nemůžu si ale vybavit jestli silikon nebo plast. Samozřejmě se jen napije, ale když umí pít z obojího tak jsem chtěla zvolit jen to méně „závadné“
Jinak vám děkuji za odkaz na hrneček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše zuby přežily:) V tomto případě spíš platí aby přežil hrnek, a tenhle taky přežívá:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit