Dítě prokousává savičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dítě prokousává savičku
Ahoj holky, mám ročního chlapečka a ten mi už 2krát prokousal savičku na mléko. Má značku avent..savičky jsou na láhev dost drahé. Co byste mi poradily, koupit jinou skleněnou láhev, která má levnější savičku-podobná musí být ale aventu, jinou by mi asi nepřijal, nebo zase investovat do aventu? děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych ho odsavickovala, dostal by ucici hrnek s tvrdym pitkem.
Pokud chces jeste zkouset flasku, tak dost podobne byly savicky babylove, nevim, jestli to uz nezmenili, ale pred par lety jsem normalne babylove savicky davala na avent magiccup a v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s ostatníma, odnaučit savičku a koupit hrníček s tvrdým pítkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 Učící hrneček má, ale nechce ho, páč moc teče, je celý politý a vyrobený z plastu a on ho nechce ani za nic. Kde se dá koupit ta savička babylove v lékárně? Na avent 2ks stojí 189kč u nás v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kamarádky holčička pije ve 3 letech čaj i mléko z lahve. Učící hrneček nikdy nechtěla. Ale taky savičku nikdy neprokousala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšeš že mu je rok?? Zkus brčko, třeba ho to bude bavit, abys nevyhazovala peníze za lahvičku, kup normální brčko a zkus to jako hru, pokud dokáže nasát brčko, kup lahvičku s brčkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 brčko mám doma, tak to zkusím, ale nevím no..budí se i v noci na mlíko, a pochybuju, že se napije z brčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 aha, tak to asi nebude pít mlíko ani z těch učících hrníčků, já něco málo po roce zrušila mlíko v noci úplně. Sama by k tomu nedošla, ale dávala jsem jí normální jídlo a ona prostě neměla čas se najíst přes den a nahrazovala si to tím mlíkem
Tak jsem ho zrušila a paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na lahvičky i učící se hrnečky. Mě se osvědčilo kupovat např. pití Kubíka, toho jsem vylila a dala tam čaj. Z té lahvičky mi dítko krásně pilo a nepolilo se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax píše:
Vykašli se na lahvičky i učící se hrnečky. Mě se osvědčilo kupovat např. pití Kubíka, toho jsem vylila a dala tam čaj. Z té lahvičky mi dítko krásně pilo a nepolilo se.
jo, to je pravda, ze vzdycky flasky od piti se daji zuzitkovat. Ja teda mam radeji bud flasku od Rajce, obsah 0,75l neno Kubik waterrr, ty maji v pitku membranu a i kdyz se zvrhnou, tak si nevylejou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupit hrneček, co neteče. Taky jsme začínali s gumovým pítkem - teklo pouze, když se zmáčklo - tedy v puse, později obyčejný s plastovým pítkem. Žádný problém. Jak uměla pít hezky z hrnku, občas cucla z klasického a měla i ten plastový. Nijak jí to nevadilo, pak přešla na plastový hrnek bez pítka.
Jinak hrneček učící měla někdy kolem roku, takže ideální čas. Lahvičku bych nedávala, maximálně v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky potřebuju poradit, tak jsem malému koupila novou láhev baby nova s kulatou savičkou-podobnou jako má avent, ale malej to odmítá za každou cenu. Savičky od aventu prokousal už 3 a další odmítám kupovat, jsou cenově drahé oproti obyč. savičce. Už vážně nevím co mám dělat, dneska jenom jí a skoro vůbec nic nevypil-jen se lžičky pár kapek šťávy. Učící hrneček mám, ale taky bez úspěchu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit