Jaké pleny do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
24.9.12 21:11

Právě se mi toho nechce nakupovat a nosit do porodnice zbytečně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.9.12 21:25
@B EL píše:
Právě se mi toho nechce nakupovat a nosit do porodnice zbytečně moc.

Dobře děláš… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.9.12 21:33

Pleny jsem měla jedničky Pampers, balení po 43 ks a ještě jsem půlku vezla domů. Župan jsem sice měla ale nepoužila, na pokoji i na chodbě bylo takové vedro, že jsem se spíš chodila chladit na balkon (rodila jsem v březnu) :) Kojící podprsenky jsem vůbec nekupovala, koupila jsem si klasické s odepínacíma ramínkama a o něco větší než jsem běžně nosila a s sebou jsem měla 2 a stačily, hlavně doporučuju zásobu vložek do podprsenky. Košile jsem nebrala, musela jsem mít jejich. Župan bych nekupovala, optala bych se v okolí, jak to u vás v porodnici je s teplotou, podle mě ve většině porodnic je na pokojích teplo kvůli miminku a na chodbu bych si vzala třeba svetr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.9.12 21:33
@B EL píše:
Právě se mi toho nechce nakupovat a nosit do porodnice zbytečně moc.

Myslim, ze staci delsi svetr na zapinani nebo mikina ;-)vzdyt tam jsou samy maminy a navstevam si myslim je jedno co ma ta druha na sobe ;-)a kosile jsme mela s sebou dve a nakonec jsme stejne nosila nemocnicni na co spinit moje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.9.12 21:38

@Hanka79 přesně tak, já jsem prvně byla naštvaná, že nemůžu mít svoje oblečení pro malou a pro sebe vlastní košili ale nakonec jsem doma byla ráda, že nemusím prát hromadu věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.9.12 21:54
@Verca1989 píše:
@Hanka79 přesně tak, já jsem prvně byla naštvaná, že nemůžu mít svoje oblečení pro malou a pro sebe vlastní košili ale nakonec jsem doma byla ráda, že nemusím prát hromadu věcí :)

S tim pranim mas pravdu:), ja na malyho dostala i zavinovacku, ikdyz mu byla mala :-Da vlozky jsem taky nepouzivala svoje, musela jsem ty jejich, ze jsou vzdusne a zdravejsi po porodu a siti :)to mi taky nevadilo, aspon jsem usetrila alwaysky na doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.9.12 09:37

@Hanka79 já jsem si koupila normálně porodnické vložky, takže to samé, co v porodnici měli ale my jsme museli mít vše svoje, dali nám akorát to oblečení a kosmetiku Johnson, která letěla do koše, malá se mi po tom celá oprudila. Naší Aničce zase bylo všechno moc velké, vel.56 nosila do 2 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.9.12 10:06
@Verca1989 píše:
@Hanka79 já jsem si koupila normálně porodnické vložky, takže to samé, co v porodnici měli ale my jsme museli mít vše svoje, dali nám akorát to oblečení a kosmetiku Johnson, která letěla do koše, malá se mi po tom celá oprudila. Naší Aničce zase bylo všechno moc velké, vel.56 nosila do 2 měsíců :)

Ja vlastne mela dva baliky porodnickych vlozek taky koupenych z lekarny, ale spotrebovala jsem je az doma :)
My v porodnici lezeli dyl, pac byl malej narozeny driv a mazali mu tam prdelku Weledou a nejakou rybilkou, to taky pak letelo do kose, pac mel prdelku cervenou jak blazen, doma jsem pak mela koupenou Niveu proti opruzeninam a bylo to hned zahojeny, na ni nedam dopustit :) Od Johnsonu mam doma akorat sampon na vlasky, ze fakt malyho nepali v ocich kdyz tam neco malo stece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mali kojkoj
22.3.13 18:11

Kamaradka mi rekla ze musim mit do porodnice jen plenky stim prurezem na pupik, ale ja jsi myslim ze muzu mit i bez prurezu. Rada bych se vaz zeptala jak to vlaste je stema plinkama pro spuntiky dik

• Citovat
  • Upravit
2282
22.3.13 18:16
@mali kojkoj píše:
Kamaradka mi rekla ze musim mit do porodnice jen plenky stim prurezem na pupik, ale ja jsi myslim ze muzu mit i bez prurezu. Rada bych se vaz zeptala jak to vlaste je stema plinkama pro spuntiky dik

Klidně bez, stejně ten průřez maj až nad pupíkem.  :mavam:

(U nás v porodnici měli plíny bez a já měla svoje s průřezem protože jsem nevěděla.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.3.13 14:14
@mali kojkoj píše:
Kamaradka mi rekla ze musim mit do porodnice jen plenky stim prurezem na pupik, ale ja jsi myslim ze muzu mit i bez prurezu. Rada bych se vaz zeptala jak to vlaste je stema plinkama pro spuntiky dik

Měla jsem bez a ničemu to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.3.13 16:00
@mali kojkoj píše:

my jsme měli bez průřezu a nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
27.2.15 11:47

Ahoj holky :kytka:
brzy to bude pro nás aktuální téma, tak už bych potřebovala nějaké pleny připravit, i přes to že mám doma 3 letou, nějak nevím jaké pleny vybrat :roll:
já sem snad uplně všechno zapomněla :think:
myslím že jsem tehdy měla pemprsky, ale už fakt nevim :think:
máte ted nějaké odzkoušené z poslední doby, určitě budou nějaké novinky na trhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
27.2.15 11:48

@hedabedna Já měla bílé pampers a byli dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.2.15 11:52

Já jsem pro takhle maličký mrňata měla plenky Babylove z DM. Jsou takový pěkně velký a hutný, tak pak ani jeden z kluků neměl povinné plenky navíc kvůli kyčlím. Já na ty hutné ze začátku nedám dopustit - dobré jsou i BellaHappy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí