Jaké pleny do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
19.10.11 14:00

Taky jsem mela Pampers Premium… ale myslim, ze v konecnem dusledku je to jedna, budes si muset tu svou znacku najit sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
19.10.11 14:04

Jinak výkroj na pupík mají Hugies newborn.Já je koupila v Dm,ale někdy tam ten výkroj není,tak nevím jak to je.Mám je doma s i bez :lol: nachystané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
19.10.11 14:06

ahoj, ja mam v tasce do porodnice pripravene Pampers premium care newborn, tak snad budou ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.10.11 14:23

Já měla Pampers Premium - lépe sály a Bella Happy - ty měly výkroj na pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.10.11 14:28

Já měla pampers new baby a malý se po nich šíleně oprudil…pak mi paní co se mnou byla na pokoji půjčila pár žlutých tesco plenek a opruzeniny zmizely.
Jinak koukni na složení plenek - čím větší a hrubší plenka,tím míň chemických hnusů. Třeba pampers premium care je taaaak teňoučká,čím to je, že tak saje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.10.11 14:42

Premium obsahuje gelové kuličky, které sají a tím zvětší svůj objem. Obyč. plenky jen buničinu, které tam musí být o dost víc,aby vůbec plenka sála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.10.11 14:43
tatumi píše:
Premium obsahuje gelové kuličky, které sají a tím zvětší svůj objem. Obyč. plenky jen buničinu, které tam musí být o dost víc,aby vůbec plenka sála.
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.10.11 15:55

No však právě o tom mluvím…a z čeho ten gel asi je, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.10.11 16:03

No, nam pemprsky nevadily ani v nejmensim a zavadne predpokladam, ze to take nebude!!!
Nerikam, ze je ja osobne povazuju za nejlepsi, ale patri k tem lepsim na trhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.10.11 16:13

Já jen říkám,že už bych je úplně prckovi nedala,protože chemie si ještě užije až až…Taky občas používám pampersky (active baby),když jedem na výlet, ale jinak jsme v látce… Pampersky mi zbyly ještě z dob pamperskování :-) A jen říkám,že čím tenčí,tím víc chemie :-( A hlavně bacha na všechny voňavé plínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
19.10.11 17:05

já měla taky pampers. Bohužel až po šestinedělí jsem přesedlala na látkovky a pro druhorozeně beru látku už rovnou do porodky. Pro mimino je prostě látka nejlepší, to ať se pampers a huggies atd. předháněj jak chtěj :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
919
19.10.11 17:19

Můžu se přidat k dotazu?
Mám si do porodnice kupovat jednorázové kalhotky?Jsou dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
19.10.11 17:37

ty jsem ocenila při prvním použití, to držely dobře, ale jak se to vytahá, tak to bylo občas k naštvání. Ani po vyprání to nebylo tak dobře držící. Dobrý jsou v tom, že fakt větraj, takže se líp hojí. Já to nakonec vyřešila tak, že jsem nosila dvoje najednou a držely dobře i po asi desátým vyprání :-)

• Citovat
  • Upravit
24837
19.10.11 17:44
Phoebe13 píše:
Můžu se přidat k dotazu?
Mám si do porodnice kupovat jednorázové kalhotky?Jsou dobré?

Rozhodně ano :wink: Já měla tyto.. Nelekni se, že jsou inkontinenční, ale ono je to jedno a to samé. A 5ks stojí 78Kč, takže ti nebude líto hodit je po použití do koše 8-) Drží krásně, i po případném vyprání :wink:
Hlavně nekupovat jednorázovky Jessa z DM. Ty jsou na dvě věci :roll: Lepší jsou z lékárny nebo zdravotnických potřeb :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
19.10.11 18:02

Díky za radu,já chtěla právě v DM nakupovat. Vypadají teda ne moc kouzelně,ale pokud jsou praktický,tak je asi koupím.Musím ale spíš v lékárně,z netu už to asi nestihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí