Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, ráda bych se zeptala jaké jste měli pleny do porodnice, značku atd.jaké jsou nejlepší?nemužu jsi pořád vybrat.
to ti nikdo nerekne, kazde dite je jine. nekdo ma alergii na pampers, nekdo na huggies atd. ja mela pro novorozene happy pleny, jelioz maji vyrizle misto na pupik, meli je i v porodnici jako erar
nejlepší pro novoše jsou Bella Happy,jsou tvrdší a široké mezi nožičkami,super na kyčle.Jinak musíš vyzkoušet co tvému mimču bude vyhovovat. ![]()
mám sebou připravené plenky z Dm drogerie Babylove newborn pro novorozence ![]()
Já od narození používám Pampers premium care (Newborn) a spokojenost, ani jsem nepoužívala ty Bella pleny, co nám dávali v porodnici, protože tyhle jí vyhovovali nejvíc. Po většině jiných se mi oprudila…
Ale to záleží na miminku, každému sedí něco jiného. ![]()
Já jsem měla minule Pampers, teď jsem dostala od kámošky Huggies, co jí zbyly, tak si vezmu ty. To je prkotina, nějaké vem, když budou pro vás jooo moc blbé, tak vám taťka koupí jiné a donese
Když vezmeš Pampers nebo Huggies, neměla bys teoreticky šlápout vedle… Pak musíš zkoušet.
My měli pampers premium care
Ale vím, že jedny plenky nám nevyhovovaly (myslím, že to byly tesco new born) z důvodu, že jí hrozně škrábaly ten pupík , až odpadnul strup, tak jsme je používali už v pohodě. Takže s výkrojem na pupík ušetří tuhle starost ![]()
Já pro mimino měla do porodnice Pampers 1 (2-5kg) - ten balík ti bude stačit tak akorát na tu porodnici.
http://www.docsimon.cz/…e_images.php?…
Po návratu domů jsem pak už kupovala rovnou Pampers 2 (3-6kg).
Ale jak píšou holky, každému vyhovuje něco jiného (rozuměj každé prdelce). Já třeba teď experimentovala ,jestli by nám nevyhovovalo i něco jiného a pokorně jsem se vrátila k Pamperskám. A doma my zůstaly 2 balíky otevřených plen (Huggies, Fixies) a používat je nechci… ![]()
Měla jsem Pampers New Baby (žlutý balík) a maximální spokojenost. Jsou tenké, krásně nám sedly a jsou měkounké. Bohužel je vyrábějí jen do velikosti dvě, takže my jsme z nich v podstatě hned vyrostli, to mě celkem mrzelo. Pak jsme přešli na Pampers Active Baby nebo Premium Care.
Wiolla píše:
Já pro mimino měla do porodnice Pampers 1 (2-5kg) - ten balík ti bude stačit tak akorát na tu porodnici.http://www.docsimon.cz/…e_images.php?…
Po návratu domů jsem pak už kupovala rovnou Pampers 2 (3-6kg).
Ale jak píšou holky, každému vyhovuje něco jiného (rozuměj každé prdelce). Já třeba teď experimentovala ,jestli by nám nevyhovovalo i něco jiného a pokorně jsem se vrátila k Pamperskám. A doma my zůstaly 2 balíky otevřených plen (Huggies, Fixies) a používat je nechci…
Přesně tyhle jsem měla taky. ![]()
Já měla Huggies newborn a babylove z DM a dobrý. Plenky s vyříznutým pupíkem jsem koupila jednou a ten výřez na ten pupík vůbec neseděl
Nějaké kup a uvidíš
Jinak špatné nejsou ani Pampers (zeleno-žluté i Premium Care). Jo to fakt o tom, co bude mimču sedět ![]()
Měla jsem ty žlutý Pampers a pak jsme přešli na Active Baby. Nevadí ani sleep and play (oranžový balík), ale nemají pružné boční pásy, což je blbé, když bříško splaskne..
Mám ráda i DM babylove, Tesco zelené balíky (nevím přesný název), Bella Happy, Huggies premium jsem měla asi 2×, ale malý je pročural. Nyní jsme na Pampers a hodnotila bych je jako nejlepší. Ale je pravda, že některé děti se po nich opruzují. Hold budeš muset vyzkoušet.
fragola píše: …Plenky s vyříznutým pupíkem jsem koupila jednou a ten výřez na ten pupík vůbec neseděl…
Plenky s výřezem neznám.
Mně v porodnici poradili nalepit lepítka až pod obrázek a pak je tím horním krajem přehrnout (jako ohnout horní okraj dolů přes ta lepítka). ![]()
ahojda já měla pampers premium care a naprostá spokojenost
v nemocnici je měli taky.zkus jaké chceš a uvidíš.
Wiolla píše:fragola píše: …Plenky s vyříznutým pupíkem jsem koupila jednou a ten výřez na ten pupík vůbec nesedělPlenky s výřezem neznám.…
Mně v porodnici poradili nalepit lepítka až pod obrázek a pak je tím horním krajem přehrnout (jako ohnout horní okraj dolů přes ta lepítka).
Já je tenkrát koupila na Davida. Tuším, že to byly Fixies
Ty se už myslím ani neprodávají. Nevím, nějak jsem se po nich už nepídila ![]()